Dilan Polat'ın avukatı açıkladı! Cezaevine bu kitapları yollamış

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin yeni avukatı Hüseyin Kaya, Nevşin Mengü'nün kanalına konuk oldu. Avukat Kaya, Dilan Polat'a okuması için kitap gönderdiğini açıklayarak, "Tekrar dışarı çıktığınızda böyle yaşamak yok dedim. Bitirmezlerse ziyarete gitmeyeceğim" dedi.

Dilan Polat'ın avukatı açıkladı! Cezaevine bu kitapları yollamış

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin avukatları Ahmet Gün'ün itirafçı olması sonrasında, çiftin yeni avukatı Hüseyin Kaya olarak belirlendi. Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan ve Engin Polat'ın durumuyla ilgili Hüseyin Kaya, Nevşin Mengü'nün programına katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

DİLAN POLAT'IN YENİ AVUKATI KİTAP GÖNDERDİ

Kaya, yayında Dilan Polat'a yöneltilen suçlamaların kara para suçlamaları olmadığını, tamamen vergi ile ilgili olduğunu belirtti. Aynı zamanda Kaya, Dilan Polat'a cezaevinde okuması için gönderdiği kitapları da açıkladı.

Hüseyin Kaya, Dilan Polat'a cezaevinde okuması için gönderdiği kitapların arasında Oğuz Atay'ın "Tutunamayanlar," Viktor Emil Frankl'ın "İnsanın Anlam Arayışı" gibi eserler olduğunu ifade etti. Ayrıca aynı yazardan birkaç kitap daha gönderdiğini belirtti.

"KİTABI BİTİRMEZLERSE ZİYARETE GİTMEYECEĞİM"

Kaya, Dilan Polat'ın cezaevinde zor bir süreç geçirdiğini ve kitap göndererek bir nebze olsun destek olmaya çalıştığını vurgulayarak, "Tekrar dışarı çıktığınızda böyle yaşamak yok dedim. Bitirmezlerse ziyarete gitmeyeceğim." şeklinde konuştu.