Ceyda Düvenci'den "Tekrar evlenir misin" sorusuna yanıt!

Oyuncu Ceyda Düvenci, Bülent Şakrak ile yaşadığı ayrılık sonrasında katıldığı programda, "Tekrar evlenir misin" sorusuna yanıt vererek, "Aşk her zaman mümkün ama tekrar evlenmem bunlar çok büyük konuşulan meseleler, bunlara girmeyeyim şimdi" dedi.

Ceyda Düvenci'den "Tekrar evlenir misin" sorusuna yanıt!

Ceyda Düvenci, 2014 yılında Bülent Şakrak ile Kaz Dağları'nda nikah masasına oturmuş, ancak geçtiğimiz yıl evliliklerinde sorunlar yaşandığı haberleriyle gündeme gelmişti. Düvenci ve Şakrak, bir süre evlilik terapisi gördükten sonra dostça ayrılmışlardı.

Düvenci, Sibel Arna'nın programına konuk olarak, tekrar evlenip evlenmeme konusuna dair sorulara, çarpıcı bir yanıt verdi.

"AŞK HER ZAMAN MÜMKÜN"

"Tekrar evlenir misin?" sorusunu yanıtlayıp konuyu hızlıca kapatan Düvenci, "Aşk her zaman mümkün ama tekrar evlenmem bunlar çok büyük konuşulan meseleler, bunlara girmeyeyim şimdi. Ben aşkı hayatımın içinde her yerden bulabilirim. Aşk benim için bütünsel bir duygu" dedi.

Öte yandan Düvenci, "Daha 46 yaşındayım, tabii ki aşık olacağım" diyerek yeni aşklara kapısının açık olduğunu mesajını da vermiş oldu.