Antalya'ya gelen Frida Aasen'den Türkiye paylaşımı

Antalya'da defileye çıkacak olan Norveçli model Frida Aasen, Türkiye'ye adeta aşık oldu. Aasen, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla "Güzel ülkemizin tanıtımına katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Antalya'ya gelen Frida Aasen'den Türkiye paylaşımı

Antalya'da gerçekleştirilecek Dosso Dossi Fashion Show'da, Norveçli model Frida Aasen, baş manken olarak podyumda yürüyecek. Aasen, sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı.


Paylaştığı fotoğrafa, "Merhaba Türkiye" yazarak mesajına Türkçe başlayan 28 yaşındaki ünlü top model, ardından sözlerine İngilizce devam ederek, "Aralık’ta Antalya’da Dosso Dossi Fashion Show’da görüşeceğimiz için mutluyum" dedi.

frida-aasen.webp

Mesajının sonuna "Aşk" yazıp, kalp emojisi koyan Frida Aasen, Türkiye’ye gelecek olmaktan duyduğu mutluluğu yaklaşık bir milyon takipçisiyle ve Türk hayranlarıyla paylaştı.

Ülkenin en büyük moda şovunu gerçekleştirirken Türkiye’nin tanıtımına da katkı sağladıklarını belirten Hikmet Eraslan, "Dünyanın en ünlü top modellerini ağırladık. Bu isimler şovumuza katılmadan önce mutlaka Türkçe olarak 'Merhaba Türkiye' mesajını sosyal medya hesaplarından paylaşıyorlar. Bunu sözleşmelerimizin öncelikli maddeleri arasına koyuyoruz. Güzel ülkemizin tanıtımına katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

unlu-top-model-frida-aasenden-mesaj-var-merhaba-turkiye-14667e88bf1f-resim.jpg