Acun Ilıcalı’nın Sağlık Durumu Nasıl? Bugün Taburcu Oluyor! Son Gelişmeler!

Acun Ilıcalı’nın geçtiğimiz günlerde kızı Banu Ilıcalı ile geçirdiği bir motosiklet kazası, sağlığıyla ilgili soruları gündeme getirdi. Koluna...

Acun Ilıcalı’nın Sağlık Durumu Nasıl? Bugün Taburcu Oluyor! Son Gelişmeler!
Acun Ilıcalı’nın geçtiğimiz günlerde kızı Banu Ilıcalı ile geçirdiği bir motosiklet kazası, sağlığıyla ilgili soruları gündeme getirdi. Koluna platin takılan Acun Ilıcalı, hastaneden ayrıldı. Acun Ilıcalı ve kızı İlknur Banu Ilıcalı Ceyhun, motosiklet ile kaza yapmışlardı. İstanbul Sarıyer'de Ilıcalı’nın motosikleti otomobille çarpıştı. Olayın ardından vatandaşlar Acun Ilıcalı’nın sağlık durumunu merak etti. Kırık koluna ameliyatla platin yerleştirilen Ilıcalı, hastaneden taburcu edildi. Ancak Ilıcalı’nın sürücü Recep K. ile ilgili herhangi bir şikayette bulunmadığı öğrenildi. Polis ekiplerinin yaptığı kaza sonrası yapılan testlerde alkol testi negatif çıkan sürücü, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Bugün Taburcu Oluyor

Acun Ilıcalı, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Ataşehir Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Ünlü televizyoncunun kolunda kırık tespit edildi. Banu Ilıcalı Ceyhun tedavisinin ardından taburcu olurken, Acun Ilıcalı dün ameliyat oldu. Koluna platin takılan Ilıcalı, hastaneden taburcu edildikten sonra bugün iyileşmesi için eve götürülecek.

Şikayetçi Olmadı

Kaza anında otomobile çarptığında kolu kırılan ve motosikletinden savrulan Acun Ilıcalı, sürücüden şikayetçi olmadı. Polis ekiplerinin kaza sonrası yaptığı testlerde alkol testi negatif çıkan sürücü, Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesini verdikten sonra serbest bırakıldı. Kazayla ilgili polisin soruşturması sürüyor.

Yeni Detaylar Gündemde

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde trafikte seyir halindeyken trajik bir kaza yaşadı. Dün kazada kolu kırılan Acun Ilıcalı ameliyata alındı. Acun Ilıcalı’nın kazasıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Sarıyer'de kızı Banu Ilıcalı Ceyhun ile motosikletiyle Kemerburgaz Caddesi'nde seyir halinde olan Acun Ilıcalı, ters yönden Recep K.'nin kullandığı hafif ticari araçla çarpıştı. Acun Ilıcalı’nın arkasında oturan kızı hafif yaralanırken, Avun Ilıcalı’nın kolu kırıldı. Acun ve Banu Ilıcalı yakındaki bir özel hastaneye kaldırıldı. Acun Ilıcalı, ilk müdahalesinin ardından ambulansla Ataşehir'deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Kolunda platin olan Ilıcalı’nın olay anında kask takmadığı öğrenildi. Acun Ilıcalı bugün hastaneden ayrıldıktan sonra evinde istirahat edecek.

Ünlü İsimler Ziyarete Geldi

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın kaza geçirdiğini öğrenen sunucu Hakan Ural, oyuncu İbrahim Büyükak ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Ilıcalı’yı hastanede ziyaret etti. TV'nin tanınmış simalarından Acun Ilıcalı ile kızı İlknur Banu Ilıcalı Ceyhun, Sarıyer Kemerburgaz Caddesi'nde seyir halindeyken Recep K'ye ait 34 BJ 7850 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Sarıyer'de özel bir hastaneye kaldırılan Acun Ilıcalı’ya, kızının hafif şekilde yaralandığı bilgisi verildi.