6 Ay Önce Boşanan Hamdi Alkan İlginç Açıklamalarda Bulundu! Özel Hayat İtirafı Geldi!

Sekiz yıllık eşi Selen Görgüzel'den altı ay önce tek celsede boşanan Hamdi Alkan, Gökay Kalaycıoğlu'nun programında özel hayatıyla ilgili açıklamalarda...

6 Ay Önce Boşanan Hamdi Alkan İlginç Açıklamalarda Bulundu! Özel Hayat İtirafı Geldi!
Sekiz yıllık eşi Selen Görgüzel'den altı ay önce tek celsede boşanan Hamdi Alkan, Gökay Kalaycıoğlu'nun programında özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Alkan, "Hayatımda çok kişi var ama öyle bir insan var ki resmen of diyorum" sözleriyle hayatında birisinin olduğunu sözlerine ekleyen Alkan, dördüncü evliliği istemediğini de sözlerine ekledi. Ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile 2014 yılında evlendiği şarkıcı Selen Görgüzel, geçtiğimiz Mart ayında tek celsede boşanmıştı. Boşandıktan sonra kendi kabuğuna çekilen Alkan, 360 TV'de 'Gökay Kalaycıoğlu ile 360 ​​Derece programına konuk oldu. Ünlü isim, evliliğinin sona ermesini tartışırken özel hayatıyla ilgili de ilginç bir açıklama yaptı.

“Selen ile Birbirimizi Kırmadan Bitirdik”

Alkan, Selen Görgüzel ile birlikteliği hakkında, "Selen ile evliliği yürütemedik. Yapamadığımız noktada çarpmadan, kırmadan bitirdik” dedi.

“Öpüşme Sahnesi İçin İzin İstemesi Anlamsızdı”

Hamdi Alkan, "Ben rahatsız olmadım, hatta iki klibini bile çektim. Müziğine farklı bir bakış açısıyla baktım. Bölgede tonla vamp kadın var. Tiyatroda öpüşme sahnesini rahatsız edici bulmayın. Fakat İzin istemek anlamsızdı. Herkes için hayırlısı olsun. O da benden uzak olsun” dedi.

“Hayatımda Öyle Biri Var Ki”

55 yaşındaki ünlü yönetmen, daha önce üç kez evlendiğini belirterek "evlilik defterini kapattığını" ve bunun yeterli olduğunu düşündüğünü açıkladı. Hamdi Alkan, “Her yönden yeni bir yola başladım. Hayatımda birçok kişi olmasına rağmen öyle biri var ki of diyorum diyerek hayatında birisinin olduğundan da bahsetti.

“Afiyet Bal Şeker Olsun”

"Mavi tikli hesap Selen Görgüzel Alkan, şimdi farklı bir isimle anılıyor. Eski eşin Selen Görgüzel ismiyle hesabını kapatmış ve Alkan soyadını bırakmış. Böyle şeylere hiç üzülmedim. Bu aslında tarz meselesi. Ne yaptıysa doğru yapmıştır. Afiyet bal şeker olsun. Herkes için hayırlısı olsun” dedi. 55 yaşındaki ünlü isim, "Selen Görgüzel ve kızı Zeynep Alkan'ın halen görüştükleri iddiasıyla ilgili hiçbir bilgim yok. Bu konuda endişelenmiyorum. Artık bir hayatım var, takip edeceğim bir yönüm var ve büyük ilerleme kaydediyorum” diye ekledi.

“Selen Kendi Bildiğini Yaptı”

Selen'in göz alıcı bir kadın olarak sahnedeki kişiliği sizi rahatsız ediyor mu sorusuna Alkan, “Rahatsız olmadım, hatta iki klibini bile çektim. Onun tarzıyla ilgili farklı bir fikrim vardı. Selen kendi bildiğini yaptı. Herkes mutlu olsun. Bu durumun ilişkinin bitmesiyle bir alakası yok” dedi.