Yeni halka arz var mı? Bu hafta halka arz var mı? 2024 halka arz takvimi

Bu hafta halka arz yapılacak mı? 2024 halka arz takvimi belli oldu mu? 15-19 Ocak 2024 halka arz var mı? İşte SPK halka arz takvimi...

Yeni halka arz var mı? Bu hafta halka arz var mı? 2024 halka arz takvimi

Yatırımcılar ve finans dünyası, 2024'ün ilk halka arzını beklerken, Sermaye Piyasası Kurulu'ndan (SPK) gelecek onay haberlerini takip ediyor. Geçtiğimiz yıl birçok başarılı halka arzın ardından, yeni bir yatırım fırsatı arayışındaki yatırımcılar, 2024'te de bu trendin devamını umuyor. İşte 15-19 Ocak 2024 tarihleri arasındaki halka arz takvimi ve son durum..

BU HAFTA YENİ HALKA ARZ VAR MI? (15-19 OCAK)

2024 yılında henüz herhangi bir şirketin halka arzı gerçekleşmedi. Önümüzdeki hafta için de yeni bir halka arz planı bulunmuyor. Halka arzlar, şirketlerin SPK tarafından onaylanan başvurularıyla gerçekleşiyor. SPK'nın olumlu değerlendirmesi sonucunda şirketler halka arz sürecini başlatıyorlar. Yeni bir halka arzın gerçekleşmesi durumunda, gelişmeleri takip etmek için hurriyet.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, Türk borsasının güçlü olduğunu vurgulayarak, borsaya olan ilginin ve halka arzların 2024'te de devam edeceğini belirtti. Gönül, finansal piyasaların dünya genelindeki dinamiklerden etkilendiğini ifade etti.