Vakıfbank'tan 22.000 TL kredi ödemesi! 5 dakika içinde hesabınızda

Vakıfbank 22.000 TL kredi desteği sunuyor. İhtiyaç sahibi vatandaşların başvuruda bulunabileceği ilanda 3 ay ertelemeli ödeme imkanı sağlanıyor. Peki ya başvuru şartları neler? Tüm detaylar açıklandı.

Vakıfbank'tan 22.000 TL kredi ödemesi! 5 dakika içinde hesabınızda

Bir kamu bankası olan Vakıfbank aracılığıyla ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız ve başvurunuzu yapmak istiyorsanız kampanyaya katılarak ödemenizi hızlı bir şekilde alacaksınız. Vakıfbank, yaşlılar için ihtiyaç kredisi kullanan tüm vatandaşların bireysel müşteri olması durumunda istedikleri zaman kredi başvurusu için onay alabileceklerini ve bunun kampanya yapacağını duyurdu.

Bankalar, kamu bankası olarak faaliyet gösteren Vakıfbank aracılığıyla kredi kullanan tüm vatandaşlara 5 dakika içerisinde ve aynı gün içerisinde kredi ödemelerini belirlenen uygulamalara göre gerçekleştirmektedir. Halk bankası Vakıfbank, ihtiyaç kredisi kullanan kişilerin banka şubeleri aracılığıyla ödeme yaptıklarında 5 dakika içinde kredilerini yatırdıklarını resmi internet sitesinde duyurdu.

para.jpg

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU

Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen müşteriler de 22.000 TL'ye kadar olan bu kredilere en yakın banka şubesinden başvurabiliyor. Banka şubelerine kredi başvurusunda bulunmaya giderken kimliğinizi yanınızda getirmeniz yeterlidir.

Bankanın maaşlı müşteriyseniz, kredi başvurusu yapmak için banka şubesine gitmek istemiyorsanız bankanın mobil uygulaması üzerinden kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunursanız, kredi onayı alanlar kredisini 3 aydan 3 aya veya 2 aydan 2 aya kadar ödeyebilir ve ilk taksit ödemesini 3 ay erteleyebilir.

Kredi vadesi toplam 36 aydır. Bankadan maaş alan müşteriler daha yüksek limitlerle değil kendi kredilerini kullanabilirler.