Pegasus ucuz uçak bileti kampanyası başlattı! Pegasus ucuz bileti kampanya detayları

Pegasus Havayolları, seyahat severlere müjdeli bir haberle geldi. Yurt dışına seyahat etmek isteyen yolcular için başlattığı kampanya kapsamında bilet fiyatlarını 9 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunuyor. Peki, kampanya şartları neler? Kampanya satış tarihleri ne zaman? Detaylar, haberimizde...

Pegasus ucuz uçak bileti kampanyası başlattı! Pegasus ucuz bileti kampanya detayları

Kampanya, seyahat tutkunlarının uzun süredir beklediği bir fırsat olarak öne çıkıyor. Avrupa’nın çeşitli şehirlerine uygun fiyatlarla uçma imkanı sunan Pegasus, bu kampanyasıyla yurt dışı seyahatlerini daha erişilebilir hale getiriyor. Seyahat severler, Pegasus’un geniş uçuş ağı sayesinde birçok farklı kültürü keşfetme ve yeni yerler görme şansını elde edecek. Peki, kampanya şartları neler? Kampanya satış tarihleri ne zaman? İşte, detaylar..

KAMPANYA DETAYLARI NELERDİR?

Kampanya kapsamında sunulan biletler 9 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Bu fiyatlar vergiler dahil olup, ek ücretler için belirli koşullar uygulanabilir.

Kampanya, Pegasus’un belirlediği yurt dışı destinasyonları için geçerlidir. Bu destinasyonlar arasında Avrupa’nın popüler şehirleri bulunuyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen yolcular, Pegasus’un resmi web sitesi, mobil uygulaması veya yetkili satış acenteleri üzerinden rezervasyon yapabilir.

KAMPANYANIN GEÇERLİ OLDUĞU SATIŞ TARİHLERİ NE ZAMAN?

Kampanya, 22 Şubat 2024 -23 Şubat 2024 (Türkiye yerel saatine göre 22 Şubat 2024 saat 08.15’ten itibaren 23 Şubat 2024 saat 23.59’a kadar satışın, ödemenin ve biletlemenin tamamlanmış olması şartıyla geçerlidir) tarihleri arasında biletlemesi yapılacak ve burada belirtilen kampanyanın geçerli olduğu uçuş tarihi aralığında ve kampanyanın geçerli olduğu hatlar dahilinde gerçekleştirilecek olan uçuşlarda geçerlidir.

REZERVASYON TARİHLERİ NE ZAMAN?

Kampanya için belirlenen rezervasyon tarihleri sınırlıdır. Yolcuların bu özel fiyatlarla bilet alabilmeleri için belirli bir dönem içinde rezervasyon yapmaları gerekiyor.

Kampanya, 11 Mart 2024 – 11 Temmuz 2024 (Türkiye yerel saatine göre 11 Mart 2024 saat 00.01’den itibaren 11 Temmuz 2024 saat 23.59’a kadar) tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ve belirtilen hatlarda seçili yurt dışı uçuşları için geçerli olacaktır.