Öğrencilere Müjdeli Haber! Kuveyt Türk 3 Ay Ertelemeyle Eğitim Kredisi Vereceğini Açıkladı!

Kuveyt Türk'ten öğrencileri sevindiren güzel bir haber var. Banka, resmi internet sitesinde gerekli kredi tutarında 36 aya varan vadelerle düşük faizli eğitim kredisi vereceğini duyurdu.

Öğrencilere Müjdeli Haber! Kuveyt Türk 3 Ay Ertelemeyle Eğitim Kredisi Vereceğini Açıkladı!

Kuveyt Türk, öğrencilere 3 ay erteleme, düşük faiz ve gerekli tutarda eğitim kredisi imkanını resmi internet sitesinde duyurdu. Sonuç olarak, talep edilen miktarda eğitim kredisi 36 aya varan vade ve yüzde 2,19 faiz oranı ile sağlanacak.

Eğitim Kredisi Detayları

Kuveyt Türk'ün öğrencilere sağladığı eğitim kredisi, öğrencilerin okula devam ederken yapacakları tüm masrafları karşılamaktadır. Örneğin, barınma, yemek ve eğitim ile ilgili masrafları karşılar. Destek imkânı olmayan öğrenciler, bir aile üyesi veya velisi aracılığıyla eğitim kredisi başvurusunda bulunabilirler. Bitmiş bir anlaşma Kuveyt Türk eğitim kredisi maksimum 36 ay vadeye sahiptir. İlköğretim, lise, üniversite ve yüksek lisans programlarına ek olarak dil eğitimi gibi eğitim için kredi alınabilir.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler Nelerdir?

Banka, başvuru yaptığınızda sizden birkaç ayrıntı ve belge isteyecektir. Alınacak kimlik, ehliyet veya pasaport ile başvuru sahibinin gelir kaynağını (maaş bordrosu, kira sözleşmesi vb.) gösteren proforma faturalardır. Öğrenim kredisi tutarı örnek maliyet tablosunda 10.000 TL'nin üzerinde hesaplanmıştır. Eğitim kredileri için tahsis ücreti, BSMV dahil toplam kredi tutarının yüzde 0,5'idir. Ayrıca, yıllık maliyete sigorta giderleri dahil değildir. Öğrenim kredisinin 3 ay ertelemeli kullanılması halinde, ertelenen dönemlerde alınmayan kazançlar ilk taksit kâr tutarına eklenir.

Kuveyt Türk Kartınız Varsa Yemek Masraflarından 100 TL Tasarruf Edebilirsiniz

Son zamanlardaki enflasyon, birçok öğenin artık lüks olarak görüldüğü algısına yol açtı. Örneğin çoğu insan için bir kafeye gidip bir fincan kahve içmek bile bir lüks haline geldi. Yemek ve restoran başta olmak üzere pek çok kategoride yapılan zamlara rağmen vatandaşların hafta sonunu rahat geçirebilmesi için bankalar alımlara özel kampanyalar düzenlemeye başladı. Kuveyt Türk Sağlam Kart, 1-31 Aralık 2022 tarihleri arasında restoranlarda yapacağınız her 150 TL ve üzeri harcamanıza 20 TL ve toplamda 100 TL Altın Puan kazanma şansı sunuyor.