Milyonlarca emekli dikkat! 5000 TL karşılıksız nakit desteği başladı

Finansbank duyurdu... 5000 TL geri ödemesiz nakit desteği bugün itibarıyla başlamış bulunuyor. Milyonlarca emeklinin bu imkandan yararlanabileceği belirtildi. Başvuru şartları açıklandı.

Milyonlarca emekli dikkat! 5000 TL karşılıksız nakit desteği başladı

QNB Finansbank emekli vatandaşlara 5 bin TL promosyon ödemesi sunuyor. 3 yıl bankada kalma sözü verenler bu fırsattan yararlanabiliyor.

Ağustos ayından bu yana emeklilere çeşitli bankalar peş peşe müjde veriyor. Son müjde ise QNB Finansbank tarafından geldi. Finansbank yaptığı açıklamasında maaş taşıma işlemi karşılığında emeklilere 5 bin TL ödeme yapacağını duyurdu.

Özel ve kamu bankaları emekliler için açıklama yapmaya devam ediyor. QNB Finansbank’ta emekli maaş promosyon kampanyasına katılmak isteyenler için detaylar açıklandı.

finansbank-4.jpg

BANKA DETAYLARI AÇIKLANDI

QNB Finansbank maaşını taşıyan emeklilere 5 bin TL ödeme yapacağını açıkladı. Banka maaşını taşıyan müşterilerine tüm banka ATM’lerinde ücretsiz bir şekilde para çekebileceklerini ifade ediyor. 3 yıl maaş alma sözü veren emeklilere 5 bin TL para verilmektedir.

tl-2-001.jpg

MAAŞINI TAŞIYANLARA BÜYÜK FIRSATLAR

QNB Finansbank maaşını taşıyan emeklilere büyük fırsatlar sunuyor. İşte o detaylar..

-Bireysel İnternet Şube ve QNB Finansbank Mobil üzerinden gerçekleştirilen EFT ve havale işlemlerinde ücret kesintisi olmamaktadır

-Emekli olan müşterilerine özel emekli Bankacılığı 0850 222 11 00 numarasından faydalanma fırsatı sunulmaktadır

-Emekli maaşını taşıyanlara ise CardFinans Emekli kredi kartı sahiplerine eczane ve market harcamalarında 1200 TL indirim sağlamaktadır.