İş Bankası Alışveriş Yapanları Unutmadı! 500 TL Anında Hesabınıza Geçecek!

İş Bankası, bankamatik kartınız veya Maximum kartınız ile yapacağınız alışverişlerde hediye sağlıyor. Peki 500 TL'lik ödeme ne zaman hesaba aktarılacak? İşte kampanyadaki kritik tarih detayı...

İş Bankası Alışveriş Yapanları Unutmadı! 500 TL Anında Hesabınıza Geçecek!

İş Bankası'nın son dakika kampanyasıyla birlikte 500 TL'lik hediye ödeme hesabınıza aktarılacak. 18 Ocak 2023'te kampanyaya ait kazanımlarınız hesabınıza yükleniliyor. İşte alışveriş kampanyasına dair bilgiler...

İş Bankası kart sahiplerine sevindiren bir haber verildi ve kampanyanın ayrıntıları paylaşıldı. Bu kampanya kapsamında başvuru yapanlara 500 TL hediye verileceği bildirildi.

Banka tarafından yapılan duyuruda Bankamatik Kartı’nız ve Maximum Kart’ınızla market, giyim, giyim aksesuarı, ayakkabı, kozmetik, kırtasiye, optik, züccaciye, ev tekstili sektörlerindeki ve seçili elektronik perakende firmalarındaki kampanyaya dâhil Maximum üye işyerlerinden tek seferde yapılacak 400 TL ve üzeri 2. ve sonraki her alışverişe 50 TL, toplam 500 TL MaxiPuan verileceği ifade edildi.

1 MART’TA GERİ ALINACAK

Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 500 TL MaxiPuan kazanabileceği belirtildi ve kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacağı ifade edildi.

Tüm bunlarla beraber yapılan duyuruda kazanılan MaxiPuanlar 18 Ocak 2023 tarihinde alışveriş yapılan karta yüklenecek olup 28 Şubat 2023 tarihine kadar (bu tarih dahil) kullanılabileceği ifade edilerek kullanılmayan MaxiPuanlar 1 Mart 2023 tarihinde geri alınacağı vurgulandı.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

Kampanyaya ilişkin Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iptal veya iade işlemlerini içermemektedir.