İBB 2. taksit burs yattı mı? İBB 2. taksit burs yattı mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından burs desteği sağlanıyor. Destek ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerini kapsıyor. Genç Üniversiteli Eğitim Desteği, öğrencilere üç ayrı taksitte ödeniyor. İkinci İBB burs taksitleri hakkında beklenen duyuru, sonunda geldi! İşte, İBB burs ödemelerinin tarihleri...

İBB 2. taksit burs yattı mı? İBB 2. taksit burs yattı mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Genç Üniversiteli Eğitim Desteği, öğrencilere üç ayrı taksitte ödeniyor. 2023-2024 eğitim yılının ilk burs taksitleri aralık ayında hesaplara yatırıldı. İBB'nin 2. burs taksitleri ile ilgili bir açıklama beklenirken, 3. taksit ne zaman yatırılacak sorusu da gündeme geldi. Peki, 3. taksit ne zaman yatacak?

İKİNCİ TAKSİT ÖDEMELERİ YAPILDI

İBB'nin 7,500 TL tutarındaki Genç Üniversiteli Eğitim Desteği'nin ikinci taksiti olan 2,500 TL, 14 Şubat itibariyle öğrencilerin hesaplarına yatmaya başladı. İstanbul Belediye Başkanı'nın sosyal medya üzerinden duyurduğu üzere, burs ödemeleri artık öğrencilerin hesaplarında.

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"7.500 TL’lik İBB Genç Üniversiteli Eğitim Desteği’nin 2. taksidi bugün hesaplara yatıyor. Sevdiklerinizle güle güle harcayın gençler."

İBB 3. TAKSİT BURS ÖDEMELERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

İBB burs ödemeleri üç taksitte gerçekleştiriliyor. İlk taksit aralık ayında, ikinci taksit ise şubat ayında yapıldı. Beklenen 2,500 TL'lik üçüncü taksit ödemesi ise mart ayında gerçekleştirilmesi bekleniyor.