Garanti Bankası'ndan Emekliye Promosyon Sürprizi! Aralık Ayında Emekli Bayram Edecek!

Garanti Bankası, önemli bir kampanya ile emeklilerin karşısına çıktı. Yapılacak promosyon ödemesiyle ilgili bizleri neler bekliyor? Emeklilere 3 yıl taahhüt ile verilen promosyonda son zamlar açıklanmıştı.

Garanti Bankası'ndan Emekliye Promosyon Sürprizi! Aralık Ayında Emekli Bayram Edecek!

Emekli maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emekliler, maaş aralıklarına göre değişen tutarlarda promosyon ödemesi almaya hak kazanıyorlar. Bu kapsamda, Aralık 2022 itibariyle bankaların güncel kampanyaları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Garanti Bankası’nın internet sitesinde yer alan bilgilendirme ile birlikte, güncel emekli promosyonu kampanyası belli oldu.

Garanti Bankası Emekli Promosyonu Ne Kadar?

Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, emekli maaşını üç yıl boyunca Garanti Bankası’ndan alacağına dair taahhüt veren kişiler, 3.600 TL’den başlayan promosyon ödemesini alabilecekler. Söz konusu emekli promosyonları, maaş tutarı artıkça 6.000 TL seviyesine kadar yükseliyor.

3.500 TL Altında Maaş Alanlara: 3.600 TL
3.500 TL – 7.500 TL Arasında Maaş Alanlara: 4.200 TL
7.500 TL – 10.000 TL Arasında Maaş Alanlara: 5.400 TL
10.000 TL ve Üzerinde Maaş Alanlara: 6.000 TL

Garanti Bankası’nın promosyon kampanyasından yararlanmak isteyen emekliler, bankanın resmi işlem kanalları üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler. Emekli promosyonu kampanyasına ilişkin ayrıntılara, Garanti Bankası’nın internet sitesinden erişilebilir.