Finansbank'tan acil nakit ihtiyacı olanlara 15.000 TL ödeme!

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara müjde... Finansbank 15.000 TL kredi ödemesi gerçekleştiriyor. Aynı gün ödeme imkanı sunulan bu kredi kampanyasında düşük faiz oranı sağlanıyor.

Finansbank'tan acil nakit ihtiyacı olanlara 15.000 TL ödeme!

Hizmet sektöründe görülen maliyet artışları ürün fiyatlarını da etkiledi. Özellikle gıda ürünlerine yapılan zamlar vatandaşları mutsuz ederken yüksek fiyatlar tartışılmaya devam ediyor. Alınan maaşlar ay sonuna yetmezken vatandaşların yardımına da ihtiyaç kredileri koşuyor. Temel gıda ürünlerindeki artışların yanı sıra kira ve enerji bedelleri de vatandaşlar oldukça zora sokuyor. Tüketiciler nakit ihtiyaçlarını karşılamak için bankaların sunmuş olduğu kampanyaları araştırmaya devam ediyor. QNB Finansbank müşterileri sevindiren bir açıklama yaptı. Finansbank ihtiyaç kredisi kampanya detaylarını açıkladı. İşte QNB Finansbank kampanya detayları…

tl-3.jpg

FİNANSBANK'TAN ŞAŞIRTAN KAMPANYA

Son zamanlarda banka faiz oranlarında görülen artışlar dikkat çekerken uygun kredi bulmakta oldukça zor oluyor. Finansbank yaptığı açıklama ile birçok kişinin yüzünü güldürdü. Bankaya yeni katılan müşteriler için yapılan kampanya kapsamında faiz oranlarının düşürüldüğü açıklandı. Bunun yanı sıra banka müşterisi olan kişilerde kampanyadan aynı oranlarda yararlanabilmektedir. Kampanya kapsamında 3 ay ödemesiz dönem fırsatı sağlanırken bu şarttan yalnızca ilk kez Finansbank müşterisi olan kişileri yararlanabileceği belirtildi.

Mobil uygulama üzerinden ilk kez Finansbank müşterisi olan kişiler için yüzde 0.98 faiz oranı ve 12 ay azami vade karşılığında kredi verilmektedir. Yapılan açıklama doğrultusunda kampanya kapsamında alınacak azami destek tutarının 15.000 TL olduğu belirtildi.

para-5-001.jpg

FİNANSBANK KAMPANYA ÖDEMELERİ NASIL YAPILACAK?

Mobil uygulama üzerinden ilk defa Finansbanklı olan müşteriler yüzde 0.98 faiz ve 12 ay azami vade kampanyasından yararlanabiliyor. İhtiyaç sahibi müşteriler için geliştirilen kampanya kapsamında düşük faiz oranları dikkat çekerken 3 ay taksit erteleme seçeneği de sunulmaktadır. Finansbank kampanya detayları şu şekildedir:

Kredi tutarı;15bin TL

Vade sayısı;12 ay

Faiz oranı;yüzde 0,98

Taksit tutarı;1.351,75 TL