FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? Nisan ayı FED faiz kararı ne zaman belli olacak?

ABD Merkez Bankası faiz kararı için toplantı takvimi daha önce duyurulmuştu. FED'in faiz kararı en son mart ayında açıklandı ve faiz oranlarını sabit tutma kararı alındı. Şimdi ise gözler Nisan ayı faiz kararına çevrildi. Peki, FED Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak?

FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? Nisan ayı FED faiz kararı ne zaman belli olacak?

ABD Merkez Bankası'nın faiz kararı için toplantı takvimi daha önceden paylaşılmıştı. FED'in faiz kararı en son Mart ayında duyuruldu. Şimdi ise piyasalar, Nisan ayı FED faiz kararının ne olacağına odaklandı. Mart ayında açıklanan karara göre federal fonlama faizi yüzde 5,25 ile 5,50 aralığında sabit kaldı. Peki, FED'in Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? İşte, FED faiz kararı için belirlenen tarih...

FED NİSAN FAİZ KARARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ABD Merkez Bankası mart ayı faiz kararını açıkladı. Federal Açık Piyasa Komitesi’nin (FOMC) toplantısından federal fonlama faizini yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tutma kararı çıktı.

Nisan ayı FED faiz kararı için toplantı 30 Nisan ve 1 Mayıs günlerinde gerçekleştirilecek. Toplantı ardından faiz kararı ise 1 Mayıs'ta saat 21:00-22:00 arasında paylaşılacak.