EYT'lilerin beklediği açıklama! En düşük EYT'li maaşı belli oldu

En düşük EYT'li maaşı hakkında beklenen açıklama yapıldı. EYT'lilerin uzun bir süredir tartıştığı ve meraklandığı o konu aydınlığa kavuşmuş oldu.

EYT'lilerin beklediği açıklama! En düşük EYT'li maaşı belli oldu

En düşük EYT emekli maaşı ne kadar olacak sorusu pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Konuya ilişkin beklenen açıklama geldi...

Çok sayıda kişi tarafından açıklanması beklenen EYT ile ilgili araştırmalar hız kazanmaya başladı. Milyonlarca kişi EYT ile ilgili son dakika gelişmelerini araştırmaktadır. EYT ile ilgili yeni gelişmelerin Aralık ayı içerisinde Meclise sunulması bekleniyor. EYT’den yararlanmak isteyen kişiler askerlik, doğum borçlanması ve hizmet birleştirme gibi işlemlerle beraber emeklilik işlemlerini yapabilmektedir.

emekli-001.jpg

En Düşük EYT Maaşı Ne Kadar?

En düşük EYT Maaşı arama motorları üzerinden araştırılmaya başlandı. EYT düzenlemeleri Aralık ayında gündeme gelmekle beraber bazı kurallara elbette tabi tutulacaktır. EYT düzenlemelerinde prim ve yıl sayısı koşulu değiştirilemeyecek olan nokta kadınlarda 20 yıl erkeklerde ise 25 yıl boyunca çalışma şartı aranacaktır. 2022 yılında en düşük EYT emekli aylığı 3500 TL olarak hesaplanacağı bildirildi.