Düşük faizli kredi arayanlara 45.000 TL nakit fırsatı!

ING Bank düşük faizli kredi seçeneğini duyurdu. 45.000 TL kredi fırsatı vatandaşların karşısına çıktı. 12,9 faiz oranı ve 60 ay vade imkanıyla kampanya başladı. Başvuru şartları hakkında bilgi verildi.

Düşük faizli kredi arayanlara 45.000 TL nakit fırsatı!

Ekonomik şartlar vatandaşları zorlarken, nakit ihtiyacı da aynı doğrultuda artmaya devam ediyor. Alım gücü ve maaş iyileştirmelerinin ardından vatandaşlar ay sonunu zor getirirken, bankalarından sunduğu kredi kampanyaları da yakından takip ediliyor.

ING Bank ihtiyaç kredisi kapsamında geliştirdiği kampanyasını duyurdu. Peki, geliştirilen bu kampanyanın detayları ve şartları nelerdir? İşte haberin merak edilen tüm detayları…

tl-4.jpg

ING Bank ihtiyaç kredisi kampanyası

ING Bank, yeni bir kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Bu kampanya kapsamında pek çok farklı kategori altında kredi hizmetlerine ek olarak bu sefer daha kısıtlı bir kitleye nakit desteği sunacağını duyuran banka, PTT personelleri ve maaşını PTT’den alan emekliler için bir kredi kampanyası geliştirdi ve kampanyanın detaylarını da paylaştı.

Sektörün önde gelen isimlerinden olan ve pek çok avantajlı kampanyalar sunan ING Bank, geliştirdiği kredi kampanyasının detaylarını duyurdu. ING Bank; “Kredi Postam” adlı yeni kredi kampanyasında sadece PTT personellerinin ve maaşını PTT’den alan emekli vatandaşların faydalanabileceğini belirtti. Kredi üst limiti 45 bin TL olarak belirtilirken, azami vade sayısı da 60 ay, başlangıç faiz oranı da yüzde 1,29 olarak açıklandı.

tl-3.jpg

ING Bank kampanya örnek hesaplama tablosu

ING Bank’ın duyurduğu PTT personelleri ve PTT’den emekli maaşı alan vatandaşların faydalanabileceği bu kampanyanın başlangıç alt limiti 1,29 TL olarak açıklandı. “Kredi Postam” adlı bu kredi kampanyasından sadece PTT personelleri ve PTT emekli maaşı alan vatandaşlar yararlanabilecek. 60 ay vade avantajı ile geliştirdiği bu kampanyanın 45 bin TL üst limiti olduğu bildirilirken örnek hesaplama tablosu da şu şekildedir:

Kredi tutarı; 10 bin TL
Faiz oranı; yüzde 1,29,
Vade sayısı; 36 ay,
Tahsis ücreti; 50 TL
Taksit tutarı; 364 TL