Çalışan emeklilere 5 bin lira ikramiye ne zaman ödenecek?

Çalışan emeklilere 5 bin TL ikramiye ne zaman yatacak? Çalışan emeklilere 5 bin lira ikramiye ne zaman ödenecek? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan açıklama yaparak, ödeme tarihini duyurdu.

Çalışan emeklilere 5 bin lira ikramiye ne zaman ödenecek?

Çalışan emeklilere yönelik olarak yapılan 5000 TL ikramiye ödemesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda kabul edilen düzenleme ile resmiyet kazandı. Kasım ayında sadece çalışmayan emeklilere ödenen bu ikramiye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklaması ile birlikte çiftçi kayıt sistemine kayıtlı emekliler ve çalışan emeklileri de kapsayacak şekilde genişletildi.

ÇALIŞAN EMEKLİLER 5 BİN TL ÖDEMEYİ NE ZAMAN ALACAK?

TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen düzenleme, çalışan emeklilere yönelik 5 bin TL ikramiye ödenmesini içeriyordu. Bu düzenleme, Resmi Gazete'de yayımlanarak yasalaştı.

Çalışan emeklilere yönelik 5000 TL ikramiye ödemesi, 29 Aralık Cuma günü itibariyle gerçekleştirilecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yaptığı açıklamada emekli ikramiyelerinin bu tarihte hesaplara yatırılacağını duyurdu.

Bu düzenleme ile birlikte çalışan emekliler, Kasım ayında yapılan ödemelerden de yararlanarak ekonomik destek sağlanacak. Bu ödeme, ekonomiye yönelik alınan önlemler kapsamında yapılan düzenlemelerden biri olarak ön plana çıkıyor.