Akaryakıt Fiyatları Daha Geçen İndirimli Satılıyordu! Benzin ve Motorin Fiyatları Kaç TL Oldu?

Akaryakıta gelen zam haberiyle birlikte araç sahipleri bu habere biraz üzülecek. Çünkü kimse böyle bir gelişme beklemiyordu. Brent varil petrol fiyatındaki yükseliş dikkat çekti. Son dakika gelişmeleri ve dahası haberimizde...

Akaryakıt Fiyatları Daha Geçen İndirimli Satılıyordu! Benzin ve Motorin Fiyatları Kaç TL Oldu?

Brent varil petrol fiyattaki yükselişten sonra akaryakıt fiyatlarındaki zam dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde benzine indirim gelmişti ancak bu indirimin esamesi okunmuyor.

Brent petrol fiyatları akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Akaryakıt fiyatları milyonlarca sürücünün dikkatinde yer alıyor. Geçtiğimiz gün sürücüleri sevindiren indirim haberi açıklanırken alınan son bilgiler doğrultusunda gece yarısı zam yapılacağı duyuruldu. Haberi duyan sürücüler soluğu benzin istasyonlarında alıyor. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…


İNDİRİM FAZLASIYLA GERİ ALINDI


Akaryakıt fiyatlarına bir indirim bir zam derken vatandaşların da aklı karıştı. Araç sahipleri geçtiğimiz gün yapılan 65 kuruşluk indirim haberi ile sevinirken bu kez de zam haberi ile karalar bağladı.

Brent Petrolde yaşanan düşüş ve yükselişler akaryakıt fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Salı günü sürücüleri sevindiren 65 kuruşluk akaryakıt indirimi Perşembe günü geri alınıyor. Alınan son bilgiler doğrultusunda bugün yani perşembe gece yarısı akaryakıtta 80 kuruş zam yapılacağı duyuruldu. Bu kapsamda yapılan indirimler fazlasıyla geri alınmış olacak. Yapılan zamla birlikte sürücülerin cebinden 15 kuruş fazla para çıkacak.


BENZİN FİYATLARI NE KADAR?


Gece saatlerinden akaryakıt fiyatlarına zam yapılacağı açıklanırken zamlar gelmeden araç depoları doldurulmaya başladı. 12 Ocak 2023 Perşembe günü güncel benzin fiyatları şu şekildedir:

  • İstanbul benzin litre fiyatı: 18 TL 89 kuruş
  • Ankara benzin litre fiyatı: 19 TL 11 kuruş
  • İzmir benzin litre fiyatı: 19 TL 8 kuruş