Prenses Kate Middleton hakkında komplo teorileri! Galler Prensesi öldü mü?

İngiltere Veliaht Prensi William'ın eşi Prenses Kate, Aralık 2023'ten bu yana halkın karşısına çıkmadı. Prenses Kate'in öldüğü iddiaları ortaya atıldı. Peki, Prenses Kate öldü mü? Prenses Kate'e ne oldu? Prenses Kate ne zaman halk karşısına çıkacak?

Prenses Kate Middleton hakkında komplo teorileri! Galler Prensesi öldü mü?

Kate'in (42) 17 Ocak'ta karın ameliyatı geçirdiği ve Paskalya Bayramı olan 31 Mart'a kadar evden çıkmayacağı açıklandı. Bu haberin ardından, Kate'in ölümüne dair çeşitli iddialar ortaya atıldı. Ancak, geçen pazar günü prensesin üç çocuğuyla çekilen bir fotoğrafı yayımlandı. Fakat, fotoğrafın montajlanmış olduğu ortaya çıkınca Kate'in bu konuda özür dilediği ifade edildi. Peki, Prenses Kate'e ne oldu? Prenses Kate'in sağlık durumu nasıl? Prenses Kate öldü mü? İşte, detaylar...

SARAYA GÜVEN AZALDI

Prenses Kate 17 Ocak'ta bir ameliyat geçirdi. Ameliyatın ardından da Prenses Kate'in 31 Mart'a kadar evden çıkmayacağı dile getirildi. Çeşitli iddialar Kate'in ölümüyle ilgili gündeme geldi. Ancak, geçen pazar günü prensesin üç çocuğuyla birlikte çekilmiş bir fotoğrafı yayımlandı.

Fotoğrafın aslının yayınlanmaması, prensesle ilgili iddiaları daha da şiddetlendirdi. İspanyol basını Kate'in komada olduğunu iddia etti. Sosyal medyada prensesin yüzünü gerdirdiği, yüzü şiştiği için iyileşmeyi beklediği, poposunu kaldırttığı bile öne sürüldü. Uzmanlara göre, saraya güven azalırken prensesin sağlığıyla ilgili gerçeklerin açıklanması gerektiği dile getirildi.

ABD'de yayımlanan "Us Weekly" dergisine konuşan saraya yakın bir kaynak, "Prenses Kate'e ne olduğunu sadece birkaç kişi biliyor. Kate'in üst düzey birkaç çalışanı bile bir süre onu görmemiş, onunla konuşamamış, hatta saray açıklayana kadar ameliyattan da haberleri yokmuş. Bu yüzden hazırlıksız yakalanmışlar. Gerçeği bilen birkaç kişinin de ağzı çok kapalı" dedi.