Alişan Çocuklarıyla Verdiği Pozlarla Düşman Çatlattı!

Alişan, sosyal medya sayfalarında sık sık paylaşım yapan ünlü isimlerden biri. Alişan son olarak iki çocuğuyla birlikte dinozor ve örümcek kostümleri...

Alişan Çocuklarıyla Verdiği Pozlarla Düşman Çatlattı!
Alişan, sosyal medya sayfalarında sık sık paylaşım yapan ünlü isimlerden biri. Alişan son olarak iki çocuğuyla birlikte dinozor ve örümcek kostümleri giyerken bir fotoğrafla hayranlarını eğlendirdi. Kısa bir süre önce eşi Buse Varol'dan boşanma davası için manşetlere çıkan ünlü müzisyen Alişan, haberay.com.tr haber merkezimizin edindiği bilgiye göre sorunlarını geçmişte bırakarak evliliğine yeni bir başlangıç ​​yaptı. Bir erkek ve bir kız babası olan Alişan, çocuklarıyla birlikte merak uyandıran bir sosyal medya paylaşımı yaptı. Örümcek ve dinozor kılığına giren baba ve çocukları sosyal medyada büyük ilgi gördü. Alişan, "İki örümcek ve bir dinozor. Dosta güven düşmana korku salıyoruz” notunu ekledi.

İlk Yorumu Buse Varol Yaptı

Bu paylaşıma ilk yorumu Buse Varol yaptı. haberay.com.tr haber merkezimizin edindiği bilgiye göre Varol, eşinin paylaşımına "Aşklarım" yazdı ve kalp emojisi ekledi. 50.000'den fazla kişi fotoğrafları beğendi ve hem takipçileri hem de arkadaşları yürekten açıklamalar yaptı.

Alişan'dan "Prestij Meselesi" Açıklaması

  Alişan, Mahsun Kırmızıgül'ün son filmi 'Prestij Meselesi'nde neden onun hikayesine yer vermediğini açıklayan bir açıklama yaptı. Alişan'ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı. "Filmin işlenmesi 1991 ile 1994 yılları arasında gerçekleşti. Ben1995 ile 1996 yılları arasında başvurdum. Çok teşekkürler". 1990'lı yıllarda müzik sektörünün önde gelen yapım şirketlerinden Prestij Müzik'in kuruluş hikayesini anlatan Prestij Meselesi'nde Erkan Petekkaya, Engin Hepileri, Şebnem Bozoklu, Eser Yenenler, Melisa Döngel ve Biran Yılmaz rol aldı. Filmin yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül üstlendi.

Görüşmeler Başladı

Prestij Müzik ortaklarından Burhan Aydemir'i Eser Yenenler canlandırırken, eşini Melisa Döngel oynayacak. Şirketin tanınmış ortaklarından Hilmi Topaloğlu'nu Engin Hepileri canlandıracak. Biran Damla Yılmaz'ın da rol aldığı filmde Mahsun Kırmızıgül'ün genliğini küçük oğlu Mahmut Kırmızıgül oynayacak. Özcan Deniz ve Haluk Levent'i kimin canlandıracağı ise merak konusu oldu.

Mahmut Kırmızıgül Tam Tamına 8 Kilo Verdi. Hangisinin Mahsun Hangisinin Mahmut Olduğu Tamamen Karıştı

  Filmde babasının gençliğini oynayacak olan Mahmut Kırmızıgül, kampta 8 kilo verdi ve bıyık bıraktı. Mahmut Kırmızıgül bu değişimiyle birlikte neredeyse babası Mahsun Kırmızıgül'e birebir benziyordu. Genç ismin çocukluk fotoğraflarını Mahmut Kırmızıgül'ün fotoğrafları ile yan yana görenler resmen şok oldu. Benzerlik hayrete düşürdü. Sosyal medyada viral olan görüntüleri gören kullanıcılar, "Kral Mahsun Kırmızıgül", "Hangisi Mahsun, hangisi Mahmut", "Fark göremiyorum", "Babanın Oğlu" ve "Kopyası" gibi birçok yorum yaptı.