Taş Kağıt Makas dizisi 1. bölüm ne zaman? Taş Kağıt Makas dizinin oyuncuları kimler?

Kanal D'nin izleyicileri büyük bir merakla beklediği yeni dizisi "Taş Kağıt Makas" hakkında heyecan verici detaylar gün yüzüne çıkıyor. Oyuncu kadrosunda dikkat çeken isimlerin yer aldığı ve ilgiyle beklenen bu yapımın konusu ve oyuncuları merakla araştırılıyor. Peki, Taş Kağıt Makas 1. bölüm ne zaman? Taş Kağıt Makas dizinin oyuncuları kimler?

Taş Kağıt Makas dizisi 1. bölüm ne zaman? Taş Kağıt Makas dizinin oyuncuları kimler?

Kanal D'nin izleyicileri heyecanlandıran yeni dizisi "Taş Kağıt Makas" ile ilgili detaylar netlik kazanmaya başladı. Dizi severlerin merakla beklediği "Taş Kağıt Makas" dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki, "Taş Kağıt Makas" dizisi ne zaman başlayacak ve hangi oyunculardan oluşacak?

TAŞ KAĞIT MAKAS DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Başrollerinde Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Burak Yörük, Hande Ataizi, Aytaç Uşun, Bülent Seyran ve Selim Galip gibi deneyimli isimlerin yer aldığı "Taş Kağıt Makas" dizisi, dikkat çekici konusuyla izleyicileri ekrana kilitlemeye hazırlanıyor.

boga-33.jpg

TAŞ KAĞIT MAKAS DİZİSİ KONUSU

Dizide, Ekin Koç'un canlandıracağı Umut karakteri, sıra dışı bir hafıza yeteneği olan hipertimezi hastalığına sahip bir genç olarak karşımıza çıkacak. Serra Arıtürk, Ozan Güven ve Burak Yörük ise sırasıyla Alev, Harun ve Fecir karakterlerine hayat verecekler.

"Alev" karakterinin kararlılığı, "Harun"un parlak zekası ve "Fecir"in sosyopat yapısı arasında geçen güç savaşlarını konu alan dizi, Yusuf Pirhasan'ın yönetmen koltuğunda yer alırken, senaryosunu Uğraş Güneş kaleme alıyor.

boga-34.jpg

TAŞ KAĞIT MAKAS DİZİSİ NE ZAMAN?

Henüz yayın tarihi netleşmeyen "Taş Kağıt Makas" dizisinin ne zaman başlayacağı konusundaki bilgilerin paylaşılması bekleniyor.