Instagram DM görüldü nasıl kapatılır? Instagram'da mesaj görüldü nasıl kapatılır?

Instagram, sosyal medya platformları arasında popülerliğini korurken, zaman zaman yeni güncellemelerle kullanıcı deneyimini geliştirmeye devam ediyor. Son günlerde gündemde olan konulardan biri de Instagram DM'lerindeki "görüldü" bildirimlerinin kapatılmasıyla ilgili. Peki, Instagram mesajlarında görüldü bildirimi nasıl kapatılır? İşte, sosyal medya kullanıcılarının merak ettiği bu bilgi...

Instagram DM görüldü nasıl kapatılır? Instagram'da mesaj görüldü nasıl kapatılır?

Instagram, profil oluşturma, gönderi paylaşma, hikaye yayınlama, etiketleme gibi birçok özelliğiyle kullanıcıların ilgisini çekerken, şimdi de Instagram DM'lerinde "görüldü" bildirimlerini kapatma seçeneği gündemde. Kullanıcılar, bu yeni özelliği merakla araştırıyorlar.

Peki, Instagram mesajlarda görüldü bildirimi nasıl kapatılır? İşte, detaylar...

boga-16.jpg

INSTAGRAM DM GÖRÜLDÜ KAPATMA NASIL YAPILIR?

Instagram üzerinden DM yoluyla mesajlaşan kullanıcılar, mesajın iki tarafın da gördüğünü belirten bildirim alıyordu. Bu bildirim 'görüldü' şeklinde mesaj sayfasına yansıyordu.

Instagram'ın yeni özelliğiyle birlikte Instagram DM görüldü ifadesi kapatılabilecek. Okundu bilgisini tüm sohbetler veya seçili sohbetler için kapatabilirsiniz.

Tüm mesajlarda kapatmak için Ayarlar "Mesajlar ve hikaye yanıtları" okundu bilgisini göster seçeneğine gidin ve özelliği kapatın.