Seren Serengil kime oy vereceğini açıkladı!

Sunucu ve şarkıcı Seren Serengil, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak yerel seçimde kime oy vereceğini açıkladı. Serengil, "Karakterli olduğum için, yurdumu sevdiğim için ve hayvanları sevdiğim için onlara son senelerde yapılan zulmü savunanlara oyumu vermeyeceğim" dedi.

Seren Serengil kime oy vereceğini açıkladı!

Sunucu ve şarkıcı Seren Serengil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde kimi desteklediğini gündem olacak ifadelerle duyurdu.

31 Mart Pazar günü, tüm Türkiye yerel yönetimler için sandık başına gidecek. Birçok isim kime oy vereceğini açıklarken bir çarpıcı paylaşım da Seren Serengil'den geldi.

"SANATÇI ARKADAŞLARIMI OMURGALI OLMAYA DAVET EDİYORUM"

Instagram hesabından yayınladığı video ile yerel seçimlerde CHP’nin İstanbul adayı ve mevcut İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na oy vereceğini duyuran Serengil, videosunu, “Sanatçı arkadaslarimi menfaatlerini bir kenara bırakıp omurgalı olmaya davet ediyorum… oyum @ekremimamoglu bak ben ne rahat söylüyorum çünkü kişiliğim var herkesten aynısını bekliyorum" sözleriyle paylaştı.

‘SANATÇI ARKADAŞLARIMA ‘OMURGAMIZI KAYBETMEYELİM’ DİYORUM’

Serengil videoda ise şunları söyledi:

“İstanbul’da doğdum, büyüdüm ve oyumu Ekrem İmamoğlu’na veriyorum. Karakterli olduğum için, yurdumu sevdiğim için ve hayvanları sevdiğim için onlara son senelerde yapılan zulmü savunanlara oyumu vermeyeceğim. Bütün sanatçı arkadaşlarıma da ‘omurgamızı kaybetmeyelim’ diyorum. Bugün nasıl bizimle muhatap olmayı tercih etmiyorsa insanlar biz de hiçbir kimseyi seçme mecburiyetinde değiliz. Bundan dolayı cezalandırılacaksak da buyurun cezalandırın. Demokratik bir ülkede herkesin herkesi seçme hakkı vardır ve bunu da beyan etme hakkı vardır. Nedense korku atmosferi olduğu için hiçbir arkadaşım konser alamam, dizilerde oynayamam diye kendilerinden ödün veriyor. Ben onlar için çok üzülüyorum. Ben Türküm, Atatürk çocuğuyum. Oyumu Ekrem İmamoğlu’na vereceğim. Her şey çok güzel olacak.”