Kate Middleton'ın kanser videosuna beden dili uzmanından yorum! Kate Middleton yalan mı söylüyor?

Ocak ayından beri çeşitli spekülasyonlara konu olan ve kanser tedavisi gördüğünü açıklayan Galler Prensesi Kate Middleton'ın videosunu bir beden dili uzmanı yorumladı.

Kate Middleton'ın kanser videosuna beden dili uzmanından yorum! Kate Middleton yalan mı söylüyor?

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin bir üyesi olan ve Galler Prensi William'ın eşi olarak bilinen Kate Middleton, uzun bir süre boyunca kamuoyunun merak konusu oldu. Ocak ayında karın ameliyatı geçirdikten sonra ortadan kaybolan Middleton'ın sağlık durumu hakkında çeşitli spekülasyonlar ortaya atıldı. Ancak Prenses, geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir video ile sessizliğini bozarak ameliyatının başarılı geçtiğini ve kanser tedavisi görmeye başladığını duyurdu. Beden dili uzmanı ise Prenses Middleton'ın açıklamalarını yorumladı.

"TAMAMEN İYİLEŞECEĞİNDEN EMİN"

Sözcü'nün haberine göre, İngiliz Kraliyet Ailesi'nde tahtın bir numaralı varisi Galler Prensi William'ın eşi Kate Middleton, ocak ayında olduğu karın ameliyatının ardından uzun süre görünmeyince komplo teorileri havada uçuşmuştu.

Middleton'ın yokluğu dünya çapında kamuoyunu meşgul etmeye başlayınca, Prenses iki gün önce bir video yayınlayarak ameliyatının başarılı geçtiğini ancak kanser teşhisi sonrası tedavi görmeye başladığını açıklamıştı.

Videoyu yorumlayan beden dili uzmanı Chris Pardoe ise bunun 'zor' olduğunu belirterek, "Halkın desteğine başlangıçtaki içten teşekkür ve takdir, tedaviye ve sağlık ekibine olan yüksek güveni gösteriyor. Operasyonun başarılı olduğu konusunda samimi. Tamamen iyileşeceğinden emin" dedi.