Kadir İnanır'a ne oldu? Kadir İnanır hangi hastanede?

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Kadir İnanır, hastaneye kaldırıldı. Kariyeri boyunca unutulmaz başarılara imza atan İnanır'ın sağlık durumu hakkında kamuoyunda yoğun bir merak oluştu. Peki, Kadir İnanır'a ne oldu? Kadir İnanır'ın sağlığı ne durumda? Kadir İnanır hangi hastanede tedavi görüyor?

Kadir İnanır'a ne oldu? Kadir İnanır hangi hastanede?

Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili haberler dikkatle izleniyor. Sevenleri, Kadir İnanır'ın durumu hakkında detaylı bilgi arayışına girdi. Peki, Kadir İnanır hangi hastanede tedavi görüyor? Kadir İnanır'ın neyi var? Kadir İnanır hasta mı? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? İşte, tüm bu soruların cevapları...

KADİR İNANIR HANGİ HASTANEDE?

74 Yaşında olan Yeşilçam'ın usta sanatçısı Kadir İnanır'ın bu sabah saatlerinde inme geçirdiği öğrenildi. İnanır'ın bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği belirtildi.

Hastanede beyin tomografisi ve MR çekilecek sanatçıya, test sonucuna göre tedavi uygulanacak.

YOĞUN BAKIMA ALINMIŞTI

Kadir İnanır, 3 yıl önce Muğla'da ani bir rahatsızlık geçirmişti. Ambulansla Denizli'ye sevk edilen İnanır, burada bulunan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alınmış ve yoğun bakım ünitesine alınmıştı.