Gelinim Mutfakta 26 Mart puan durumu! Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta yarışması her hafta olduğu gibi bu hafta da günlük olarak çeyrek altın kazandırırken, haftalık olarak 10 bilezik kazandırıyor. Peki Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu ve çeyrek altın kazandı? İşte, 26 Mart puan durumu ve kazananlar...

Gelinim Mutfakta 26 Mart puan durumu! Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu?

Kanal D'nin izleyici kitlesi tarafından büyük ilgi gören yarışma programı "Gelinim Mutfakta", haftanın dördüncü gününde de ekran başındaki izleyicilerini heyecanlandırdı. Programın sunucusu Nursel Ergin'in moderatörlüğünde gerçekleşen yarışmada, gelinler ve kayınvalideler arasındaki çekişme ve yemek mücadelesi günün en merak edilen konularından biri oldu.

Gelinim Mutfakta 26 Mart 2024 tarihli puan durumu açıklandı. Gaziantep usulü etli kuru dolma tarifinin ardından Gelinim Mutfakta günün birincisi açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu, çeyreği kim aldı?

İşte, Gelinim Mutfakta 26 Mart 2024 puan durumu...

gelinim-mutfakta.jpg

26 MART GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Gelinim Mutfakta programında her gün bir kişi, yaptığı yemekle en yüksek puanı alarak çeyrek altını kazanma şansını elde ediyor. 26 Mart Salı günü, günün en yüksek puanını alarak çeyrek altını kazanan 20 puanla Yeşim oldu. 17 puanla Aleyna ikinci olurken, Nuriye 10 puanla üçüncü sırada yer aldı. Sonun olan isim ise 8 puanla Damla oldu.

ekran-goruntusu-2024-03-26-155723.png