Netflix'e çok beklenen o yapım geliyor! Netflix'e nisan ayında hangi yapımlar gelecek?

Netflix nisan takvimi olarak açıklandı. Peki, Netflix'e nisan ayında hangi yapımlar gelecek? İşte, detaylar...

Netflix'e çok beklenen o yapım geliyor! Netflix'e nisan ayında hangi yapımlar gelecek?

Netflix, Nisan ayı için heyecan verici bir takvim açıkladı ve izleyicileri için birbirinden ilgi çekici içeriklerin yolunu gösterdi. Yeni sezonlar, taze hikayeler ve beklenen yapımlar, Nisan ayında Netflix platformunda izleyiciyle buluşacak.

NİSAN AYINDA NETFLİX'E HANGİ YAPIMLAR GELECEK?

Dizi severler için heyecan verici anlar kapıda. Yepyeni sezonlarla birlikte, heyecanla beklenen hikayeler de Nisan ayında izleyicilere sunulacak. Netflix'in Nisan takviminde, izleyicileri ekrana kilitleyecek birçok dizi ve film yer alıyor. İşte, nisan ayında Netflix!e gelecek yapımlar...

Ripley:

boga-4.jpg

Bir dolandırıcı, İtalya'da sıra dışı bir iş alınca zenginlerin ayrıcalıklı dünyasına adım atar. Fakat istediği hayatı elde etmek için yalanlarla dolu bir ağ örmelidir.

Parasyte: The Grey:

boga-5.jpg

5 Nisan Tanımlanamayan parazitler insanları vahşi bir şekilde ele geçirip güç kazanmaya başlayınca insanlık bu büyüyen tehditle savaşmak zorunda kalır.

Atlatma 5 Nisan Gerçek olaylardan esinlenen bu kurgusal film, Newsnight programındaki kadınların Prens Andrew'la yapılan meşhur röportajı nasıl başardıklarını onların gözünden anlatıyor.

Kuş Uçuşu (3. Sezon):

boga-6.jpg

11 Nisan Kameraların karşısına bu defa başka bir tanıdık yüz yerleşirken, önceki ittifaklar bozuluyor, yeni ilişkiler kuruluyor ve habercilik dünyasında kartlar bir kez daha yeniden dağıtılıyor.

Jimmy Carr:

boga-7.jpg

Natural Born Killer 16 Nisan Jimmy Carr, sıra dışı tespitleriyle, bugünlerde hiçbir şeyin şakası yapılamıyor diyenlere bunun tersini kanıtlıyor.

The Upshaws (5. Kısım):

boga-8.jpg

18 Nisan Upshaw ailesinin iniş çıkışlar ve değişikliklerle dolu hayatını konu alan yepyeni bir sezon başlıyor. Yaşadıkları her ne olursa olsun onlar için aile her zaman, her şeyden önce gelir.