TOKİ 32 ilde konut satacak! İşte TOKİ başvuru şartları ve ödeme planı

TOKİ 32 ilde konut satışa çıkarıyor. İşte TOKİ'nin konutlarının satışa çıkacağı iller ve başvuru şartları. İşte detaylar...

TOKİ 32 ilde konut satacak! İşte TOKİ başvuru şartları ve ödeme planı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan açıklamaya göre, çeşitli illerde satışa sunulan konutlara başvurular başladı. Alıcılar, Adana, Ağrı, Ankara, Aydın, Balıkesir, Batman, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gümüşhane, İstanbul, İzmir, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Muş, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Siirt, Sivas, Urfa, Tekirdağ, Tokat, Dersim, Van, Yozgat ve Zonguldak illerinde satışa sunulan konutlara yüzde 25 peşinat ve 72 ay vadeyle sahip olabilecekler.

TOKİ AÇIK ARTIRMA 13 ARALIK'TA

Konutlar için düzenlenecek açık artırmalar, 13 Aralık Çarşamba günü konutlar, 14 Aralık Perşembe günü ise iş yerleri için Ankara The Green Park Hotel ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek. Ayrıca, "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adresinden de teklif verilebilecek.

Açık artırmaya internet üzerinden katılım için kayıtlar, 12 Aralık Salı günü saat 10.30'a kadar alınacak. Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası ve Ziraat Bankası tarafından sağlanacak. Başvurular ve teminatlar, bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek. Detaylı bilgiye "www.toki.gov.tr" ve "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adreslerinden ve "444 86 54" numaralı telefondan ulaşılabilecek.