SED ödemeleri bayram öncesinde hesaplara yatacak mı? SED ne zaman ödenecek?

SED Nisan ayı ödemelerinin hesaplara yatıp yatmadığı merak ediliyor. Her ay ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik düzenli olarak yapılan Sosyal ve Ekonomik Destek Ödemeleri, nisan ayında bayram öncesinde gerçekleştirilip gerçekleştirilmeyeceği konusunda vatandaşlar arasında araştırılıyor. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, bu konuda bir açıklama yaptı. Peki, SED ödemeleri bayram öncesinde hesaplara yatacak mı? İşte SED nisan ayı ödemelerine dair yapılan açıklama ve detayları...

SED ödemeleri bayram öncesinde hesaplara yatacak mı? SED ne zaman ödenecek?

İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik düzenli olarak yapılan Sosyal Destek Ödemeleri'nin bayram öncesinde hesaplara yatırılıp yatırılmayacağı konusu merak ediliyor. Bu konuda beklenen açıklama sonunda Bakan Mahinur Özdemir Göktaş tarafından geldi. Peki, SED ödemeleri bayram öncesinde hesaplara yatacak mı? SED ne zaman ödenecek?

SED NİSAN AYI ÖDEMELERİ BAYRAMDAN ÖNCE HESAPLARA YATACAK MI?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı açıklama ile ödemelerin bayramdan önce hesaplara yatırılacağını duyurdu. SED Nisan ayı ödemeleri bayram öncesinde bugün hesaplara yatırılacak. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş tarafından yapılan açıklamada şu ifadeleri yer verildi:

"Ramazan Bayramı dolayısıyla Nisan ayı Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerini öne çekiyoruz. Bu kapsamda bugün itibarıyla toplamda 897,6 milyon TL tutarında desteği hesaplara yatırıyoruz" dedi.