İstanbulkart kullanıcılar dikkat! İBB duyurdu, o paralar iade edilecek

İstanbul kartı kullanarak yapılan işlemlerde kullanıcılara para iadesi yapılacak. İBB'nin duyurusuna göre, kampanyanın ay sonuna kadar geçerli olduğu belirtildi. İşte İstanbulkart kampanya detayları…

İstanbulkart kullanıcılar dikkat! İBB duyurdu, o paralar iade edilecek

Bazı koşulları sağlayan İstanbulkart kullanıcılarının geri ödeme hakkından faydalanabileceği belirtildi. Park ücretini İstanbulkart ile ödeyip aynı gün içinde pd1 hattında otobüs kullanan kullanıcılar, her park ödemesi için 2 pd1 otobüs geçişi için nakit iade alacak.

İşte, İstanbulkart kampanya detayları…

İSTANBULKART KULLANICILARINA NAKİT İADE

İstanbul'da yaşayan vatandaşların yakından takip ettiği kampanyalar merak uyandırıyor. İstanbul kartıyla yapılan işlemlerde nakit iade hakkı doğuyor ve toplu taşıma kullanıcılarına bu fırsat sunuluyor. Kampanya detayları da netleşti.

Yenikapı Spor ve Kültür Merkezi İspark otoparkında İstanbulkart ile park ücreti ödeyenler, nakit iade hakkından faydalanabilecekler. Kampanya kapsamında, İspark otoparkında İstanbulkart ile park ücreti ödeyenler, aynı gün içinde pd1 otobüs hattında yolculuk eden her park ödemesi için 2 pd1 otobüs geçişi için nakit iade alabilecekler.

Kazanılan ayrıcalıklar, İspark ödemesi sonrasında en geç 2 saat içinde pd1 hattı için İstanbulkartlara yüklenecek. Kampanyanın Yenikapı İspark ve pd1 otobüs hattında geçerli olduğu vurgulandı.

KAMPANYA NE ZAMANA KADAR GEÇERLİ OLACAK?

1 Mart 2024 tarihinde Yenikapı İspark otoparkında ücret ödeyen İstanbul kullanıcıları, aynı gün içinde pd1 hattı üzerinde 2 seyahat yaparlarsa, 2 pd1 otobüs geçişi için geri ödeme alabilecekler.

Kampanyanın 1 Mart'ta başladığı ve 1 Nisan 2024 tarihine kadar devam edeceği belirtildi. Kampanyaya katılmak isteyen kullanıcılar, detayları öğrenmek için İspark veya İstanbulkart resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.