Bu hafta yeni halka arz var mı? 2024 Halka arz takvimi

Yatırımcılar arasında, yeni halka arz tarihlerine olan ilgi gün geçtikçe artıyor. Halka arz sürecindeki firmalar, talep toplama aşamasını tamamladıktan sonra borsada işlem görmeye başlıyor. Yatırımcılar, halka arz edilen şirketlerin detaylarına, halka arz fiyatlarına, lot değerlerine ve büyüklüklerine dair bilgilere büyük ilgi gösteriyorlar. İşte, 2024 yılı halka arz takvimi ve detayları...

Bu hafta yeni halka arz var mı? 2024 Halka arz takvimi

Yatırımcıların gündemindeki önemli konulardan biri, şüphesiz halka arz takvimidir. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketlerin halka arz planları, yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.

Özellikle irili ufaklı yatırımcılar, halka arz edilecek olan şirketleri inceleyerek potansiyel yatırım fırsatlarını değerlendiriliyor. Halka arz süreçlerinin tarihleri ve şirketlerin detayları, yatırımcılar tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. 6-10 Mart tarihleri arasında yeni halka arzlar gerçekleşecek mi?

İşte, merak edilen bu sorunun yanıtı ve halka arz olacak şirketlerin borsada işlem göreceği tarihler...

borsa.jpg

BU HAFTA HALKA ARZ OLACAK ŞİRKETLER 6-10 MART

Bu hafta yeni halka arz olmadığı gibi talep toplanan şirketlerin borsada işlem süreci başlıyor.

Artemis Halı, 4 Mart günü Ana Pazar'da ARTMS kodu ile işlem gördü.

Mogan Enerji ise 7 Mart günü işlem görecek. Şirketin halka arz sonuçları erişime sunuldu. MOGAN kodu ile Yıldız Pazar'da işlem görecek.