Agrotech halka arz: Agrotech halka arz ne zaman, kaç lot verecek?

Agrotech halka arz hakkında birçok şey merak ediliyor. Agrotech halka arz tarihi ne zaman? Agrotech halka arz kaç lot dağıtacak? Agrotech halka arz ne zaman işlem görecek? Agrotech halka arza girilir mi? İşte detaylar...

Agrotech halka arz: Agrotech halka arz ne zaman, kaç lot verecek?

Agrotech, AGROT BIST kodu ile halka arz ediliyor ve yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor. Şirketin yüksek teknoloji alanındaki halka arzına dair detaylar belli oldu. Açıklanan bilgilere göre, 100.000.000 TL nominal değerli (B) grubu paylar halka arz edilecek ve ek pay satışı yapılmayacak. 1 TL nominal değerli paylar ise 5,21 TL sabit fiyat üzerinden satılacak.

AGROTECH HALKA ARZ NE ZAMAN?

Agrotech halka arz tarihi 15-16-17 Kasım 2023 olarak belirlendi. Talep toplama işlemleri 15 Kasım itibarıyla başladı ve 3 gün sürecek. Halka arzda belirlenen lot fiyatı 5,21 TL olarak açıklandı.

AGROTECH HALKA ARZ KAÇ LOT VERECEK?

Agrotech Yüksek Teknoloji, halka arzda toplam 300.000.000 lot verecek ve bu lotlar AGROT BIST kodu ile Yıldız Pazar'da işlem görecek.

Şirket, halka arzı eşit dağıtım prensibiyle gerçekleştirecek ve Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan bu halka arzın katılım endeksine uygun olduğu belirtildi. Agrotech Yüksek Teknoloji'nin halka arz büyüklüğü ise 1,5 milyar TL olarak açıklandı. Bu önemli gelişme, yatırımcılar arasında merak ve ilgi uyandırmaya devam ediyor.