ZTE Axon 30S Sonunda Tanıtıldı! Cihazın Parmak İzi Sensörü ve Ekran Altı Kamerası Dikkat Çekiyor!

Bilindiği gibi, ZTE'nin Axon serisi bir dizi üst düzey akıllı telefon modelini içeriyor. Şaşırtıcı bir şekilde, Axon 30S, firma tarafından Axon 40 Ultra...

ZTE Axon 30S Sonunda Tanıtıldı! Cihazın Parmak İzi Sensörü ve Ekran Altı Kamerası Dikkat Çekiyor!
Bilindiği gibi, ZTE'nin Axon serisi bir dizi üst düzey akıllı telefon modelini içeriyor. Şaşırtıcı bir şekilde, Axon 30S, firma tarafından Axon 40 Ultra ve 40 Pro versiyonlarından sonra tanıtıldı. 8GB 128GB ve 12GB 256GB kapasitelerde sunulan ZTE Axon 30S, geçen yıl tanıtılan Axon 30'dan sadece biraz farklı. haberay.com.tr haber merkezimizin edindiği bilgiye göre, firma ek olarak bir yazılım güncellemesi birkaç kamera özelliği ekledi ve fiyatı düşürdü.

Parmak İzi Sensörü ve Ekran Altı Kamera

ZTE Axon 30s'nin 6.9 inç AMOLED ekranı, full HD+ çözünürlük, 120Hz yenileme hızı ve %100 DCI-P3 renk gamına sahiptir. Telefonun arka tarafında Qualcomm'un Snapdragon 870 işlemcisi tarafından çalıştırılan iki etkileyici kamera sensörü bulunuyor. Ultra geniş kamera 8MP, birincil kamera 64MP'dir. Derinlik (2MP) ve makro (5MP) sensörleri tahmin edebileceğiniz gibi diğer ikisinden daha küçük. 16 megapiksel ön kamera da mevcut. Selfie kamerası ekranın altına sıkıştırıldığı için herhangi bir çentik veya delik bulunmuyor. Bu arada, kameraya ek olarak parmak izi sensörü de ekranın altına yerleştirilmiş.

ZTE Axon 30S Maliyeti

Axon 30s, 55w hızlı şarj özelliğine sahip 4200 mAh pile sahiptir ve MyOS ile özelleştirilmiş bir Android 12 işletim sistemi ile birlikte gelir. haberay.com.tr haber merkezimizin edindiği bilgiye göre 8GB RAM/128GB depolama değişkenini seçerseniz maliyet 237 dolar olacaktır. Fakat eğer 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip modeli seçecek olursanız fiyat 307 dolar olarak karşımıza çıkacaktır.

ZTW Blade V30 Vita Modelini Tanıtmıştı

ZTE dünyanın en önemli teknoloji şirketlerinden biridir. Şirket, bağlantı teknolojilerinin ön saflarında yer alıyor, ancak bu, akıllı telefon endüstrisine yeterince hakim olmasını engellemiş gibi görünüyor. ZTE'nin 2 milyardan fazla kişiye hizmet verdiğine inanılıyor ve bu da onu 5G bağlantı sistemleri kurmak için dünyanın en iyi şirketlerinden biri yapıyor. Bu kadar önemli bir şirket olmasına rağmen, ZTE akıllı telefon pazarını biraz daha geri planda tuttu, bu yüzden akıllı telefonları yaygın olarak tanınmadı. Görünüşe göre işletme şimdi yaklaşımını değiştirme kararı aldı. ZTE cep telefonları neredeyse on yıldır ülkemizde satın alınmak üzere sunuluyor. Ancak şirket, ürünlerini doğrudan taşımak yerine sürekli olarak GSM sağlayıcıları aracılığıyla tanıtmayı tercih etti. Şirket, tamamı Türkiye'de üretilen ilk ZTE modeli olan Blade V30 Vita ile bu senaryonun tamamen düzeltileceğini iddia ediyor.