Tuvalet kâğıdı bu pazarda dibe vurdu: 32'li tuvalet kağıdı benzeri olmayan bir fiyata

Tuvalet kağıdı yıl içinde zam şampiyonu ürünler arasında başı çekerken, o marketten 32'li tuvalet kağıdına müthiş bir indirim geldi. Tuvalet kağıdındaki o görülmemiş indirim ve tüm ayrıntılar burada...

Tuvalet kâğıdı bu pazarda dibe vurdu: 32'li tuvalet kağıdı benzeri olmayan bir fiyata

2022 yılında hemen her ürüne ciddi oranda zam yapıldı. Bu zamlar birçok kişinin geçim derdine sürüklenmesine neden olurken, o marketten 32'lik tuvalet kağıdına dev ölçü de indirim geldi.

Tuvalet kağıdına gelen zamlar vatandaşların geçim mücadelesiyle burun buruna gelmesine neden olurken, hem kaliteli hem de indirimli tuvalet kağıdına sahip olmak isteyen vatandaşlar market broşürlerini incelemeye başladı.

tuvalet-ugal-cover.jpg

Tuvalet kağıdına büyük indirim Tarım Kredi Kooperatifi'nden geldi...

Tarım Kredi Kooperatifi 32 adet Solo tuvalet kağıdını 129,90 liradan satışa çıkarırken aynı zamanda 12 adet Solo kağıt havluyu da 84,90 liradan satışa sundu. Tuvalet kağıdı ve kağıt havluyu piyasaya göre çok daha düşük tutarlarda satışa çıkaran Tarım Kredi Kooperatifi'ne ilgi oldukça büyük oldu.

31 Aralık'a kadar geçerli olan indirimi kaçırmamak ve 32 adet Solo tuvalet kağıdını 129,90 liraya, 12 adet Solo kağıt havluyu ise 84,90 liraya satın almak için 8 gününüz kaldı.