Dünyanın Severek İzlediği Ünlü Oyuncu Hayatını Kaybetti! Ölümü Sanat Camiasını Sarstı!

1917 doğumlu olan ünlü oyuncu, adeta son yüzyılı yakından gördü. Kendisi hem tiyatro hem de dizi ve sinema oyuncusuydu. 105 yaşında hayatını kaybetmesi ise üzdü. Hayatını kaybeden oyuncunun adı nedir?

Dünyanın Severek İzlediği Ünlü Oyuncu Hayatını Kaybetti! Ölümü Sanat Camiasını Sarstı!

Dünyanın yakından tanıdığı ve zamanında pek çok dizi ve filmde oynamış olan ünlü isim Marsha Hunt, hayatını kaybetti. Ölümüyle birlikte kendisini zamanında severek izlemiş olan pek çok hayranı üzüldü.

Brçok flmde başrol oynayan dünyaca ünlü oyuncu Marsha Hunt 104 yaşında h/ayata g/özlern yumdu. 20. yüzyılın ortalarında ABD’de başlayan komünstler çn c-adı avı Hollywood’a da sıçramış ve Marsha Hunt, Hollywood tarafından kara lsteye alınmıştı.

Prde and Prejudce, Born to the West, Kd Glove Kller ve The Happy Tme gb flmlern yıldızı olan oyuncunun Kalfornya, Sherman Oaks’ta doğal nedenlerden dolayı h-ayatını kaybettğ açıklandı.

Marsha Hunt kmdr? Hayatı boyunca aktvst olan Hunt,evszler, dünyadak açlık ve klm değşklğne dkkat çekm ve bu sorunların çözülmes çn çaba göstermşt. 1917 yılında Chcago’da doğan başarılı oyuncu 1935 yılında
The Vrgna Judge adlı flmle snemaya lk adımını atmıştı.

40’lı yıllara kadar ufak rollerde oynadıktan sonra
Desert Gold flmnye ön palana çıktı.Brçok flmde rol aldı Daha sonra arka arkaya brçok flmde başrol
oynayan Hunt, aynı zamanda şarkıcılık ve modellk de yapmıştı.

1940’lı yıllarda MGM’le anlaşıp 6 yıl boyunca frmanın kadrosunda flmlerde yer aldı. 1947 yılında Hunt ve senars olan kocası Robert Presnell JR, ABD’de komünzmle bağları olduğunda şüphelenlen kşler araştıran komte tarafından sorgulandı ve k-ara lsteye alındı.