Skandallar Prensesi Şeyma Subaşı’nın Uyuşturucu Testi Sonucu Açıklandı!

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı tepki çekmeye devam ediyor. Son olaylar Şeyma Subaşı'nın Mısırlı zengin sevgilisi Muhammed Alsaloussi ile uyuşturucu...

Skandallar Prensesi Şeyma Subaşı’nın Uyuşturucu Testi Sonucu Açıklandı!
Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı tepki çekmeye devam ediyor. Son olaylar Şeyma Subaşı'nın Mısırlı zengin sevgilisi Muhammed Alsaloussi ile uyuşturucu kullandığı fotoğraflardan aldığı eleştiriler nedeniyle işine mal oldu. Şeyma'nın kreatif direktör ve marka yüzü olarak işe alındığı koleksiyonun tanıtımını bir spor giyim firması yapacaktı. Bu fotoğrafları gördükten sonra marka etkinliği iptal etmeye karar verdi. Markanın skandallar prensesi ile bağlarını kopardığı söyleniyor.

Marka İptal Etti

Şeyma Subaşı'nın Mısırlı partneriyle uyuşturucu kullandığı sırada çekilen görüntüleri ortalığı karıştırdı. Bu olaydan sonra durumun yankıları ilk darbesini vurdu. Subaşı'nın temsil ettiği spor organizasyonu, tanıtım partisini iptal etme kararı aldı. Şeyma Subaşı, uyuşturucu kullandığı zamanlarda çekilen fotoğraflarıyla hem kendini hem Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi’yi hem de anlaştığı markayı yaktı. Başarısı nedeniyle bir spor giyim firmasının kreatif direktörlüğüne terfi eden Şeyma, geçtiğimiz Cuma günü kendi koleksiyonunun tanıtımını yapacaktı. Şirket, marka sözcüsü Şeyma ile mağazasında bir tanıtım etkinliği düzenlemeyi planladı. Olay, görüntülerin ardından ise bu durum tersine döndü. Marka bir e-postada, “bugün yapacağımız tanıtım etkinliğini daha sonraki bir tarihte düzenlemek için ertelemeyi seçtiğimiz için özür dileriz. Yeni davetiyenin özellikleri mümkün olan en kısa sürede açıklanacak” dedi. Firmanın Şeyma’yı devre dışı bırakıp başka bir şekilde reklamını yapacağına inanlar oldukça fazla Şeyma daha önce yeme-içme ve moda sektörlerinde başarısız girişimlerde bulunmuştu. Bu sefer, daha başarılı olup olmayacağı belli olmadan iş bitti.

Uyuşturucu Testi Sonuçlandı

Şeyma Subaşı’nın geçtiğimiz günlerde "uyuşturucu" kullandığı yönündeki haberlerin ardından avukatı Emek Emre açıklama yaptı. Emre, Subaşı'nın cumartesi günü test yaptırdığını ve testlerinin negatif çıktığını iddia etmeden önce sosyal medyada fotoğrafların kullanılması ve suçlayıcı manşetlere konu olması nedeniyle dava açılacağını duyurdu. Acun Ilıcalı’nın uyuşturucu kullandığı iddia edilen eski eşi Şeyma Subaşı'nın fotoğraflarını sosyal medyada gördükten sonra açıklama yapıldı. Subaşı’nın avukatı Emek Emre'ye göre, video en az üç ay önce yurtdışında çekilmiş. Emre, fotoğrafların yayınlanmasının Subaşı’nın itibar zedelemesi için yapılan bir durum anlamına geldiğini iddia etti.

Bakanlık Laboratuvarında Test Yapılmıştır

Emek Emre, "Ülkemizin her vatandaşı için olduğu gibi, müvekkilin rızası olmadan müvekkilin özel hayatının görüntülerini almak ve bu görüntüleri yaymak/açıklamak suçtur" dedi. Cumartesi günü Sağlık Bakanlığı'na bağlı bir laboratuvarda test yapıldı ve sonuçlar negatifti” dedi.

Dava Açılacak

Subaşı’nın avukatı, "Bu süreçte müvekkilin uğradığı maddi/manevi zararın tazmini için tazminat davası açılacağını ve hakkında gerekli soruşturmaların yapılması için Cumhuriyet savcılığına başvurulacağını" ifade etti.