Serdar Ortaç’tan Katıldığı Televizyon Programında İtiraf: Kız Banyoya Gitti, Yatağın Altında Bir Şey Fark Ettim!

Geçtiğimiz günlerde Doğu Demirkol’un Star TV’de sunduğu Alelade Show’a konuk olan ünlü yıldız, kendisine yöneltilen “Hiç aldatıldın mı ?”...

Serdar Ortaç’tan Katıldığı Televizyon Programında İtiraf: Kız Banyoya Gitti, Yatağın Altında Bir Şey Fark Ettim!
Geçtiğimiz günlerde Doğu Demirkol’un Star TV’de sunduğu Alelade Show’a konuk olan ünlü yıldız, kendisine yöneltilen “Hiç aldatıldın mı ?” sorusuna verdiği cevapla herkesi şaşkına çevirdi. Ünlü oyuncu ve komedyen Doğu Demirkol’un sunduğu Star’da ekrana gelen Alelade Show’un bu haftaki konukları rapçi Norm Ender, şarkıcı Simge Sağın ve Serdar Ortaçtı. Kahkahalarla dolu geçen programın gündemine Serdar Ortaç’ın itirafı damga vurdu. Son dönemde özel hayatıyla gündemde olan ve talihsizliklerden başı kurtulmayan ünlü şarkıcıya, programın hazır cevap bölümünde “Hiç aldatıldın mı? “sorusu yöneltildi. 2014 yılında evlendiği İrlandalı model Chloe Loughnan'dan 2019 yılında boşanan 52 yaşındaki popçu, son dönemde meslektaşı olan Seçil Gür ile de ilişkisini sona erdirdiğini söylemişti. Ayrıca, bir kız terk ediyor diye üzülen 20'li yaşlardaki gençlere yazıklar olsun cümlesiyle de izleyenleri şaşırttı.

"Bu Aldatılmaktan Bile Daha Kötü!"

Ortaç, evliliğinden önce Litvanyalı sevgilisiyle yaşadığı ilişkide başına gelen talihsiz olayı ilk defa anlattı. "Evlenmeden önce Litvanyalı biriyle ilişkim vardı. Bir gün uyuduk uyandık, yatağın altında bir şişkinlik fark ettim. Kız banyoya gitti. İlişkinin yedinci ayındayız, deli gibi aşığım kıza. Yatağın şiltesini bir kaldırdım ve bir tane günlük. Günlüğü açıp baktım, Litvanca bir şeyler yazıyor. Dedim ki 'Şunları bir tercüme ettireyim bakayım ne yazıyor'. Günlüğün fotoğrafını çekip tercümana gittim. Yazılanları tercüme ettirdim. Günlüğün üçüncü sayfasında 'Benim burda işim ne? Evimi bırakıp Türkiye'de ne yapıyorum? Bu adamla 6 aydır burda ne yapıyorum? Allah'ım nolur bana yardım et." yazıyordu. Bu aldatılmaktan daha kötü.

"7 Aydır Koynumdasın"

Serdar Ortaç, "Bana aldatıldın mı' diyorsun ya, bu yaşadığım aldatılmaktan daha kötü. Açık açık yüzüme söyle, kalma benimle. Defol geri git Litvanya'ya, nereye gidiyorsan! Ama bunları yazma. Aldatıldığımı sanmıyorum. Bu aldatmadan da berbat. Kız 'Benim burada ne işim var' diyor. Yedi aydır koynumdasın. Ama kıza öyle aşıktım ki bunları hiç düşünmedim" ifadelerini kullandı.

"Benden Ayrılmak İstediğini Söylese Üzülmezdim"

"Aşığım, delicesine aşığım. Kız mutlu görünüyordu, bence öyleydi. Bunları yüzüme söylese ne güzel olurdu. El sıkışıp 'Bana verdiğin her şey için çok teşekkür ederim aşkım' diyeceğim. 'Allah yardımcın olsun, selametle' diyeceğim ve gideceğim. Hiç koymaz, bu yüzden üzülmüyorum. Aşık olurum ama o beni bırakırsa üzülmem. Her şeyi kabul ediyorum, Allah ne verdiyse kabul ediyorum. Bunu o mu verdi yoksa ayağımı mı aldı, kabul ederim. Sanki önceden hiç topallamamışım gibi yeniden başlarım. Bir kız ondan ayrıldığı için üzülüyorsa bu 20'li yaşlar, onlara yazıklar olsun. Bunu asla yapmayın!"