Şarkıcı Berna Tan Çocukken Gördüğü Şiddeti Anlattı!

Berna Tan, çocukken uğraşmak zorunda kaldığı aile içi şiddetten bahsetti. Şarkıcı, hasta bir anne ve babayla büyüdüğünü iddia ederek, "Camın kenarını...

Şarkıcı Berna Tan Çocukken Gördüğü Şiddeti Anlattı!
Berna Tan, çocukken uğraşmak zorunda kaldığı aile içi şiddetten bahsetti. Şarkıcı, hasta bir anne ve babayla büyüdüğünü iddia ederek, "Camın kenarını kırdım, annem de bilerek parmaklarımı yaktı. Bu yüzden bir elim tam açılmıyor” dedi. Bir YouTube kanalında yayınlanan bir programa konuk olan Berna Tan kendisiyle ilgili açıklamalar yaptı. Şarkısı 127 milyon izlenme almıştı. Ünlü şarkıcı, korkunç bir şekilde yetiştirilmesinden ve maruz kaldığı şiddet ile ilgili konuştu.

“Mutlu Bir Çocukluk Geçirmedim”

Şarkıcı, gençliğini elbette tekrar yaşayamayacağını belirterek "Bir erkek, dört kızdık. Çocukluğum yoktu. Mutlu bir çocukluk geçirdim desem yalan olur. Yalandan durmadan gülmekten yoruldum. 12 yaşında kunduracı olarak kariyerime başladım. Genç yaşlarımda en çok imrendiğim şey bisiklet sahibi olmaktı. Fakat hiç olmadı. Biz mutlu bir aile değildik. Annemle babam ayrıldığında 7 yaşında Evde sürekli kavgalar oluyordu Annem evlendiğinde babam 25 annem 13 yaşındaydı” dedi. Tan, “Aileleri tarafından zorla evlendirildiler. Bu ilginç evliliğe çocuklar da karışınca ister istemez sorunlar da oluyordu. Aile içi şiddet yüzünden çocukluğum zevk alamayacağım bir dönemdi. Bazılarını yaşadım. Çocuğum büyüdüğünde, onunla bu sorunları konuşmak istiyorum. Zaman zaman deneyimlerimi onunla paylaşıyorum. Şimdi çocuğuma küçükken bana yapılmayan şekilde davranmaya çalışıyorum. Böyle zor bir çocukluk geçirdiğime pişmanım. Şimdi bana benzeyen bir çocuğum var. Kızımla çocukluğumu yeniden yaşayarak geçmişi unutmaya çalışıyorum” diye ekledi.

“Tekrar Dünyaya Gelseydim Bu Ebeveynleri İstemezdim”

Tan, artık ailesini görmediğini belirterek, "Annem de babam da sorunlar yaşadı. Özellikle annem hırsını bizden çıkartırdı. Geçmişi unutamam. Böyle bir anne baba istemezdim. Eğer tekrar dünyaya gelseydim bu ebeveynleri istemezdim. Şimdi iletişimimiz yok. Buna annem ve babam da dahil. Tümörü üç ay önce atlattım. Allah benim içimi biliyor” dedi.

"Ben Dört Yaşındayken Annem Bilerek Elimi Yaktı"

Annenin gözlerinin içine baktığında ne hatırlıyorsun sorusuna ünlü şarkıcı, “Annem elimi yaktığında dört yaşındaydım. O yüzden mesela bir elim açılmıyor. Camı kırdığım için bilerek elimi yaktı. Ödülümü kırdığı için çocuğum çok korkmuştu mesela. Senin canın sağ olsun sana bir şey olmasın dedim. Kızım benim en değerli varlığımdı. Bir Anne kızına bu şekilde kötü davranmamalı başına ne gelirse gelsin her saçımı savurduğumda onu görüyorum çünkü benim de başımda yara izi var. Annem kafama sopayla vuruyordu. Hayatta en imrendiğim şeylerden biri aileydi. Eşim vefat ettiğinde en çok korktuğum şeylerden biri kızımın babasız kalmasıydı” dedi.