O Ünlü İsim 45 Yaşındayım ve Tüp Bebek ile Anne Olacağım Dedi!

İş adamı sevgilisi Mehmet Kaan elik ile evlenmek için ilk adımı atan Aslı Zen, bir kez daha çocuk sahibi olmak istediğini ortaya koydu. Ünlü müzisyen...

O Ünlü İsim 45 Yaşındayım ve Tüp Bebek ile Anne Olacağım Dedi!
İş adamı sevgilisi Mehmet Kaan elik ile evlenmek için ilk adımı atan Aslı Zen, bir kez daha çocuk sahibi olmak istediğini ortaya koydu. Ünlü müzisyen Aslı Zen ve erkek arkadaşı Mehmet Kaan Çelik, aileler arasında özel bir törenle nişanlandı. Mutlu haber, altı aydır birlikte olan ve yakında evlenmeye karar veren ikili, “Hayallerimizi gerçekleştirmek için ilk adımı birlikte heyecanla attık” notuyla duyuruldu. Zen, 2. sayfaya konuk olurken aşk ve özel hayatındaki değişiklikleri tartıştı. 45 yaşındaki müzisyenin başka bir çocuk sahibi olmak istediğini belirttiği bildirildi.

Aslı Zen Açıklamalarda Bulundu

Aslı Zen, “İlişkimiz altı ay sürdü. 45 yaşına geldiğinde fazla vaktin olmuyor, yani altı ay evlenmek için az bir süre olsa da biraz acele ettik. Yıllarca yeniden anne olmak için gerçekten çok çalıştım. Benzer şekilde Kaan da ilk önce çocuğumuzun olup olmayacağını sordu. Çıkmaya başladıktan sonra ziyarete geldi. Yoğunluğu nedeniyle düğünü konser arasına sığdıramadık. Önümüzdeki ay imzalayacağız. İlk başta çok yakın arkadaştık ama ilişki geliştiğinde ikimiz de nasıl başladığını bilmiyorduk. Gerçekten harika bir ilişkimiz var” dedi.

Tüp Bebek Düşünüyoruz

Aslı Zen, “Şimdiye kadar her şeyde başarılı oldum. Tüp bebek düşünüyoruz, bu yüzden Allah bir insanı evlatlarıyla test etmesin. 45 yaşında olmama rağmen kendimi yaşlı hissetmiyorum çünkü gerçekten üst yaş sınırımız var. Dün gittik kan testi yaptırdık. Yaklaşan düğünümüzün ardından bir çocuğumuz olacak. Tüp bebek kullandığımızda ikiz oluyor hayırlı olsun. Daha önce hiç kendim kadar güçlü biriyle tanışmadım. Bir hayali paylaşmanın güzelliğine tanık oldum. Dünyayı görme arzusu da dahil olmak üzere birçok ilgi alanını paylaşıyoruz” dedi.

20 Gün Görme Yetimi Kaybettim

Zen, Botoks operasyonu nedeniyle yirmi gün göremedim. Göz tahrişine neden oldu. Gözlerim ağrıdı, altlarında torbalar vardı ve kaşlarımı düzeltemiyordum. Kaz ayakları, alın çizgileri vb. için düzenli olarak botoks yaptırdım. Doktor “Başka bir şey deneyelim” diye tavsiyede bulundu. Göz çevreme botoks yaptı. Gözaltı ve göz kapaklarım şişti. 20 gün görme yetimi kaybettim ama 2,5 ayda tamamen iyileştim” dedi. Aslı Zen, “Oğlum Mayra çok büyüdü. 11 yaşında, 1.70 cm boyunda ve 39 numara ayakkabı giyiyor. Kızımın olgunlaşmasını izlemek benim için gerçekten zordu. Ben yalnız başıma ona bakarken o özel eğitim gördü ve ikimizde de disleksi var” diye ekledi.