Netflix rekor kıran Squid Game dizisinin yayınlanmamış sahnesini ortaya çıkardı!

Hwang Dong-hyuk tarafından yazılıp yönetilen Squid Game dizisi Netflix platformuna damgasını vurdu. 17 Eylül 2021 tarihinde izleyici karşısına çıkan...

Netflix rekor kıran Squid Game dizisinin yayınlanmamış sahnesini ortaya çıkardı!
Hwang Dong-hyuk tarafından yazılıp yönetilen Squid Game dizisi Netflix platformuna damgasını vurdu. 17 Eylül 2021 tarihinde izleyici karşısına çıkan yapım, hemen ilk günden dünya genelinde Top 10 listelerine yerleşti. Netflix'in en çok izlenen dizisi olma unvanını elde eden Güney Koreli yapım; aksiyon, gerilim ve dram temalarını iç içe harmanlayarak etkileyici hikayesi ile izleyici ve eleştirmenlerden adeta tam not aldı. Lee Jung-jae, Park Hae-soo, Wi Ha-joon, Jung Ho-yeon, O Yeong-su, Heo Sung-tae, Anupam Tripathi ve Kim Joo-ryoung gibi sevilen Koreli oyuncuları bir araya getiren Squid Game dizisi ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Toplamda dokuz bölümden oluşan ilk sezonu ile platformun kütüphanesinde yer alan dizi, dün gece gerçekleşen Netflix TUDUM hayran etkinliğinde sevenlerini heyecanlandıran bir sürprizle karşımıza çıktı! İşte detaylar... Squid Game 1. sezon yayınlanmamış sahnesi dikkat çekti!

Squid Game 1. sezon yayınlanmamış sahnesi dikkat çekti!

Squid Game, Cuma gecesi Netflix tarafından gerçekleştirilen TUDUM etkinliğinde hayranlarını ayağa kaldırdı! Çocuk oyunlarına odaklanan ölümcül bir turnuvaya odaklanan sıra dışı dizinin yönetmeni Hwang Dong-hyuk, TUDUM'da kameralar karşısına geçti. Başarılı yönetmen, popüler Kore dizisinin ilk sezonundan yayınlanmamış bir sahneyi izleyicilerine gösterdi. https://www.youtube.com/watch?v=Ls8ilKMQHxQ Hwang Dong-hyuk, Netflix platformunda 2,1 milyar saat izlenme süresine ulaşan Squid Game'in olağanüstü başarısına katkıda buluduğu için dünyanın dört bir yanındaki hayranlarına teşekkür etti. Yukarıdaki yayınlanmış sahne, TUDUM'un YouTube üzerinden gerçekleşen canlı yayını esnasında hayranlarının heyecan dolu mesajlarıyla karşılandı.

Netflix TUDUM hayran etkinliği bu gece de devam edecek

Dünyanın en çok kullanılan dijital streaming servisi Netflix, dün gece başlayan TUDUM hayran etkinliğine bugün de devam edecek. Ortaya çıkan ilk bilgilere göre geceyarısı Bridgerton'ın yan dizisi olarak lanse edilen Queen Charlotte hakkında ilk bilgilere erişme şansına sahip olacağız. Aynı zamanda The Witcher, The Watcher, Enola Holmes 2. sezonu ve Extraction 2 başta olmak üzere çok sayıda projenin fragmanı, çıkış tarihi ve merak edilen haberleri karşımıza çıkacak! Squid Game 1. sezon yayınlanmamış sahnesi dikkat çekti! En İyi Primetime Emmy Ödülü'ne layık görülen ilk İngilizce olmayan dizi olma unvanını elinde taşıyan Squid Game 2. sezonu ile çok yakında hayranlarıyla buluşacak. Şimdilik merakla beklenen yayın tarihi hakkında kesin bir açıklama yapılmış değil.