Survivor'ın ünlü isimleri İsmail Balaban ile İlayda Şeker ikinci kez düğün yaptı

Eski Survivor yarışmacıları İsmail Balaban ve İlayda Şeker uzun bir süredir aşk yaşıyor. Geçen haftalarda ilişkilerini nikaha döken ve Kapadokya'da evlenen çift, Antalya'da ikinci düğünlerini yaptı.

Survivor'ın ünlü isimleri İsmail Balaban ile İlayda Şeker ikinci kez düğün yaptı

Survivor programının iki ünlü yarışmacısı İsmail Balaban ve İlayda Şeker çiftinden hayranlarını mutlu eden haber geldi. Geçtiğimiz haftalarda Kapadokya'da düğün yapan çift, bu kez Balaban'ın memleketi olan Antalya'da ikinci kez düğün gerçekleştirdi.

Survivor'dan döndükten sonra nişanlısı Gamze Atakan ile yollarını ayıran İsmail Balaban, gönlünü Survivor'daki takım arkadaşı İlayda Şeker'e kaptırmıştı. Ünlü çift, geçtiğimiz gün İlayda Şeker'in memleketi Nevşehir'de evlenmişti. Survivor 2021 sezonundaki arkadaşlıkları aşka dönüşen İsmail Balaban ve İlayda Şeker çifti, geçtiğimiz akşam evlendi. Çiftin sadece bir gün nişanlı kalması 'İlayda hamile mi?' sorularını akıllara getirirken İlayda Şeker'den flaş bir hamle geldi.

vcvbc.jpg

İsmail Balaban ve İlayda Şeker'in karşılıklı zeybek oynadığı anlar dikkat çektiği düğüne pek çok kişi katıldı. Survivor'dan döndükten sonra nişanlısı Gamze Atakan ile yollarını ayıran İsmail Balaban, gönlünü Survivor'daki takım arkadaşı İlayda Şeker'e kaptırmıştı. Ünlü çift, geçtiğimiz gün İlayda Şeker'in memleketi Nevşehir'de evlenmişti.

İLAYDA ŞEKER INSTAGRAM'INDAKİ YÜZLERCE FOTOĞRAFI SİLDİ

Muhafazakar bir ailenin oğlu olan İsmail Balaban ile evlenen İlayda Şeker sosyal medya hesabı Instagram'ı neredeyse komple temizledi. Bikinili, dekolteli tüm paylaşımlarını sildi.