Ölümden dönen ünlü oyuncu Sergen Deveci'den ilk paylaşım geldi!

Ünlü oyuncu Sergen Deveci geçtiğimiz günlerde korkunç bir kaza geçirmişti. 3 kişinin hayatını kaybettiği kazada ağır yaralanan tecrübeli yıldızdan kaza sonrası ilk paylaşım geldi...

Ölümden dönen ünlü oyuncu Sergen Deveci'den ilk paylaşım geldi!

Sergen Deveci kazadan sonra ilk kez konuştu... İçinde bulunduğu tiyatro ekibiyle birlikte turnede trafik kazası geçiren başarılı oyuncu, sosyal medyadan konuya ilişkin açıklamada bulundu.

Amasya'nın Merzifon ilçesinde tiyatro ekibini taşıyan minibüs, TIR'a arkadan çarptı. Kazada, minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetmiş, 8 kişi yaralanmıştı.

İLK PAYLAŞIM GELDİ

Kazada ağır yaralanan oyuncu Sergen Deveci ambulans uçakla İstanbul'a getirilmişti. Tedavisi devam eden oyuncu hasta yatağından çektirdiği fotoğrafı paylaşarak hayranlarının merakını giderdi.

eresg.jpg

"BENİM İÇİN ENDİŞELENMEYİN"

3 kişinin öldüğü kazadan sağ kurtulan Deveci, "Bazı haberlerin önüne geçmek ya da durdurmak için paylaşım yapmak zorundayım. Şu süreçte birlikte yollardan geçtiğimiz arkadaşlarımızı kaybetmenin acısını hissediyorum sadece. Haberlerin aksine gayet iyiyim, hissediyorum, yemek yiyorum ve tepki veriyorum. Gündemi bu şekilde meşgul ederek size zarar vermek istemiyorum. Sevginizi kısacık sürede gayet derinden hissettim. 2. Baharımın geriye kalan kısmında hep buna, bu sevgiye layık olmaya çalışacağım. Kaybettiğimiz canlarımıza, arkadaşlarımıza, dostlarıma Allah'tan rahmet diliyorum. Sağlıklı günlerde görüşmemiz dileklerimle lütfen benim için endişelenmeyin" dedi.