Nilperi Şahinkaya’ya Küfür Eden Burak Deniz Özür Mesajı Yayınladı!

Gittiği otelde Nilperi Şahinkaya’ya küfrederek kavga çıkaran Burak Deniz, herkesten özür diledi. Oyuncu, olanlar için özür diledi ve "Şaka yapmaya çalışırken...

Nilperi Şahinkaya’ya Küfür Eden Burak Deniz Özür Mesajı Yayınladı!
Gittiği otelde Nilperi Şahinkaya’ya küfrederek kavga çıkaran Burak Deniz, herkesten özür diledi. Oyuncu, olanlar için özür diledi ve "Şaka yapmaya çalışırken dozu kaçırdım" dedi. Şahmaran dizisinin çekimleri için Adana'da bulunan Burak Deniz'in önceki gece gittiği bir otelde Nilperi Şahinkaya ve sevgilisiyle kavgaya tutuştuğu söylendi. Deniz'in, Şahinkaya ve sevgilisinin oturduğu masaya yaklaştıktan sonra kavga etmeden önce oyuncuya küfür ettiği iddia edildi.

Menajerlik Şirketinden Jet Hızında Açıklama Geldi

Oyuncunun menajerlik şirketinden olayın ardından yapılan açıklamada, "Burak Deniz'le ilgili çıkan haberlerle ilgili bir yanlış anlaşılma sonucu iki taraf arasında akşam yemeği ortamında çıkan tartışmadan dolayı Burak Deniz'in üzgün olduğunu belirtmek isteriz" denildi. Küfür veya aşağılayıcı dil iddialarının doğru olmadığını vurguladılar ve kibarca konuşmanın başka bir yere taşınmamasını rica ettiler.

“Şakanın Dozu Kaçtı”

Tartışmadan günler sonra Burak Deniz, olaya şahit olanlara üzüntüsünü dile getirdiği bir açıklama yaptı. Deniz'in Instagram hesabına yaptığı açıklamada kullandığı sözleri dikkat çekti. Deniz, "Nilperi Şahinkaya, sevgilisi Emre Yusufi ve arkadaşı Deniz ile yaşadığım olaydan dolayı tekrar çok üzgün olduğumu belirtmek isterim. Adana Film Festivali nedeniyle kaldığımız otelde yaşanan bu olay arkadaşlarımı kırmama neden oldu. Yorucu bir günün ardından hem menajerim hem de kendim aracılığıyla onlarla doğrudan iletişime geçmeye çalıştım” dedi.

Herkesten Özür Diledi

Burak Deniz, "Kamuoyuna yansıyan bu korkunç olay ve topluma örnek teşkil etmeyen eylemlerim için Nilperi Şahinkaya ve arkadaşlarından, o akşam olanları gören herkesten içtenlikle özür diliyorum” dedi. Dava açmayı planlayan Nilperi Şahinkaya, Burak Deniz'in yaptıklarını ve söylediklerini affetmedi. Daha önce ATV ekranlarında yayınlanan Maraşlı dizisinde "Maraşlı Celal" karakterini canlandıran ünlü oyuncu Burak Deniz, şu sıralar Netflix dijital dizisi Şahmaran’ın 2. sezon çekimleri için Adana'da. Serenay Şarıkaya ile başrolü paylaştığı dizi fazlasıyla merak ediliyor. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz gün Adana dizisinin çekimleri için kaldığı otelde magazin dünyasını alt üst eden bir tartışmaya imza atmıştı.

Nilperi Şahinkaya’ya Küfürler Yağdırdı

Nilperi Şahinkaya otele yerleştiğinde çok fazla içki tüketen Burak Deniz masalarına geldi. Burak Deniz, çok fazla alkol aldıktan iki saat sonra otele gelen erkek arkadaşı Emre Yusufi ile vakit geçiren ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya’nın masasına defalarca gitti. Burak Deniz'in tavrı dayanılmazdı, bu yüzden masadan kalkmaya çalışan Şahinkaya fazlasıyla şaşırdı. Sonrasında ise kaçınılmaz kavga gerçekleşti.