Nagihan Karadere İnanılmaz Açıklamalarda Bulundu! Bir Daha Asla Survivor’a Katılmayacağını Belirtti!

İnanılmaz popüler olan yarışma programı Survivor'un rekabetçi isimlerinden Nagihan Karadere, azmi ve güçlü performansına rağmen, oyunun "All Star" sezonunda...

Nagihan Karadere İnanılmaz Açıklamalarda Bulundu! Bir Daha Asla Survivor’a Katılmayacağını Belirtti!
İnanılmaz popüler olan yarışma programı Survivor'un rekabetçi isimlerinden Nagihan Karadere, azmi ve güçlü performansına rağmen, oyunun "All Star" sezonunda üçüncü kez oynadığında son dörtlüğe giremedi. SMS oylamasının ardından Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluk kupasını almasının ardından her zaman fikrini dile getiren Survivor Nagihan bir kez daha isyan etti. Atletizmde ülkemizi sık sık ve başarıyla temsil eden ve Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği Survivor programıyla büyük izleyiciler tarafından tanınan Nagihan Karadere, YouTube'da yayınlanan "Katarsis" programında Gökhan Nar'a itiraflarda bulundu. Nagihan Karadere, Survivor'a tekrar katılacak mısın sorusuna ise verdiği cevap ile fazlasıyla dikkat çekti.

“Bazen Evden Bile Çıkmak İstemiyorum”

Eski atlet, yarışmanın çekildiği Dominik Cumhuriyeti'nden döndükten sonra kendi hayatına uyum sağlamaya çalıştığını iddia ederek, "O kadar zorlu bir süreçten geçtik ki günlük hayatımızı gözden kaybettik. Tek yapmamız gereken yarışmak ve yemek yemekti. Artık evdeyim, bu yüzden günlük hayatı gözlemleyebiliyorum. Bazen evden çıkmak bile istemiyorum. Gerçekten de hayattan kopmuşum" dedi.

“Üç Sezon Boyunca Aynı Hayal Kırıklığını Yaşadım”

Nagihan Karadere, “Survivor'a üç kez katılmama rağmen son sezon benim için korkunç bir travma oldu. Sezon hem beklenti hem de sonuç olarak son derece yorucuydu. Rekabet, hayatta kalma ve aç kalma hepsi orada vardı. Kendimizi kanıtlayabilmeliydik. Savaşçı ruhumu sergilemenin bir yolu olarak iki farklı Nagihan var. Emeklerimin bir göstergesi olarak Survivor kupasını kaldırmak istedim. Her şeyimi verdiğime inanıyorum, ama yapamadım. Üç sezon boyunca aynı hayal kırıklığını yaşadım. Üzgün ve öfkeliyim. Belki diğer rakipler de aynı fikirdedir; sadece ben değilim. Ne kadar hak ettiğimin farkındaydım” dedi.

“Beni Manipüle Etmeye Çalışıyorlardı”

Performanslarıyla övgü toplayan Karadere, "Hayatta hep başarılı olmak için çaba harcadım. Bunu adil ve ahlaki bir şekilde gerçekleştirmek için yola çıktım. Sürekli insanlığımı ve dürüstlüğümü kaybettim. Emin değilim. Bazı şeyleri görmezden gelmek, yan yatmak veya umursamamak beni daha etkili kılarsa başarana kadar denemeye devam edeceğim. Fakat önemli olan savaşmaktır. Hem parkurda hem de kişilerarası etkileşimlerde işler böyle olmalı. Bu konuda çok şey yaptım. Başarım ve başarı korkum sonucunda tüm rakiplerimin hedefinde bir rakip oldum. Güçlü rakip de benimle rekabet ediyor ve en zayıf olan da beni yenmeye çalışıyordu. Beni manipüle etmeye çalışıyorlardı” dedi. Survivor şampiyonluğunu üçüncü kez kazanamayan Nagihan, "İnanılmaz derecede çok çalıştım. Hepsinin sonuna kadar üstesinden geldiğime inanıyorum. En azından hakkını verdim” diye ekledi.