MasterChef Türkiye'de Somer Şef'i gözyaşına boğan olay!

TV8 ekranlarının vazgeçilmez yarışma programı MasterChef Türkiye'nin son bölümü duygusal anlara ev sahipliği yaptı. Jüri koltuğunda oturan ünlü şef Somer Sivrioğlu, Fatmanur'un vedası ile gözyaşlarını tutamadı.

MasterChef Türkiye'de Somer Şef'i gözyaşına boğan olay!

Master Chef yarışmasında daha önce olmayan bir durum yaşandı. Yarışmanın şeflerinden Somer Şef gözyaşlarına hakim olamadı. Sebebi aslında Fatma Nur'un elenmesine değil. Daha başka bir nedene dayanıyordu. Yine sebep Fatma Nur'du ve sebebini anlattı..

Bu akşam eleme potasına 4 isim katıldı Burak Kaya, Gamze, Tolga ve Fatma Nur oldu 2 yemek yapıldı ve yapılan yemekler sonucunda Gamze 36, Burak 35, Tolga 28, Fatma Nur ise 27 puan aldı. 2 Yemekte totalde en az puanı alan Fatma Nur yarışmaya veda eden 8. İsim oldu 10 Yarışmacı bir sonraki haftaya kaldı. Fatma Nur’un elenmesine neden ise Mehmet Şefin tatlısını en kötü yapması, tatlıyı kestirmesi oldu. Ama eleme konuşmaları esnasında Fatma Nur hüngür hüngür ağladığı gibi Somer şefte ağladı. Çünkü ağlamasına neden Fatma Nur’un hikayesi idi.

dfglkg.jpg

Sen bu bacağınla mı yarışmaya katılacaksın, sen bir topalsın şeflik senin neyine, gitme oraya kendini rezil etme demişlerdi sana, ama sen onlara aldırış etmedin. Büyük başarılara imza attın. Sen gerçekten üstün yeteneklere sahip birisin derken gözyaşlarını tutamadı ve ağlamaya başladı. Somer şefin ağlaması sosyal medyada gündem oldu.

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

MasterChef Türkiye 2022 yarışmasında finale kısa süre kaldı. Hafta başı belirlenen mavi ve kırmızı takımlar, dört oyuna çıktı. Yarışların sonunda ise dört eleme adayı mavi takımdan çıktı. Mavi takım, eleme adaylarının tamamını çıkararak ağır yenilgi almış oldu. Dört yarışmacı, iki aşamalı eleme oyununun ilk etabında mor patates yani mor majeste ile yaratıcı tabaklar çıkardı. Yeni formata göre jüri değerlendirdi ve puanları verdi. Buna göre Fatma Nur 15, Burak Kaya 16, Tolga 17 ve Gamze de 16 puan alarak ikinci tura çıktı. İkinci yemek ise Mehmet Şef'in imza tabağı tatlı dilek oldu. Tolga 11 puan alarak toplamda 28 puana yükseldi Burak ise bu yemekten 18 puan alarak toplamda 34 puana yükseldi. Elenmeyen ilk isim oldu. Gamze bu tatlıdan aldığı puan toplamı 20 puan aldı ve 36 puan ile en fazla puan alan oyuncu oldu Yemeklerden en başarısız olan ise Fatma 11 puan aldı, totalde 26 puan aldı Yarışmaya veda eden Fatma Nur oldu ve yarışmadan elendi. Elenirken söylediği sözler çok konuşulacak. Şimdiye kadar elenipte ağlamayan oyuncu yoktu Fatma Nur daha elenmeden ağlamaya başlayarak eleneceğini aslında kendi de anlamıştı... Bu kadarmış diyerek hüngür hüngür ağladı Şefler Fatma Nur'un böyle bir hatayı yapmasına anlam veremediler Somer şef ağladı, sen ilk geldiğin gün diyerek hikayesini anlattı.