La Casa de Papel efsanesi geri dönüyor! Berlin dizisi sete çıkıyor

En iyi Netflix dizileri arasında kabul edilen La Casa de Papel tüm dünyada büyük bir yankı uyandırdı. Alex Pina tarafından bir İspanyol televizyonu için...

La Casa de Papel efsanesi geri dönüyor! Berlin dizisi sete çıkıyor
En iyi Netflix dizileri arasında kabul edilen La Casa de Papel tüm dünyada büyük bir yankı uyandırdı. Alex Pina tarafından bir İspanyol televizyonu için tasarlanan dizi, üçüncü sezonu itibarıyla Netflix şirketi tarafından satın alındı ve yoluna dijital platformda devam etti. Dram, gerilim ve soygun temalı bu yapım, Profesör önderliğindeki bir ekibin İspanya Kraliyet Darphanesi ve İspanya Merkez Bankası'nı soymasını anlatıyor. 2017 yılında yayın hayatına başlayan La Casa de Papel dizisi 2021 yılında hayranlarına veda etti. Toplamda 5 sezon ve 41 bölüm halinde izleyicilere sunulan bu yapımda Ursula Corbero, Alvaro Morte, Itziar Ituno, Pedro Alanso, Paco Tous, Alba Flores, Miguel Herran, Jaime Lorente, Enrique Arce, Maria Pedraza, Darko Peric, Kiti Manver, Clara Alvarado ve Esther Acebo gibi yıldız isimler boy gösterdi. La Casa de Papel spin-off'u Berlin ile ilgili ilk bilgiler geldi! Bu yıl La Casa de Papel'in Güney Kore uyarlaması izleyicisiyle buluştu. Ne yazık ki orijinal seri kadar ilgi görmeyen bu yapımın akabinde şimdi heyecan verici başka bir proje ile alakalı da yeni bilgiler geldi! La Casa de Papel spin-off'u için Netflix ekibi kolları sıvadı. Dizinin Berlin karakterine odaklanacak olan yapım, sete çıkmak için gün sayıyor.

La Casa de Papel spin-off'u Berlin ile ilgili ilk bilgiler geldi!

La Casa de Papel spin-off projesi olan Berlin dizisi, 51 yaşındaki başarılı oyuncu Pedro Alonso'nun orijinal dizide canlandırdığı efsane karaktere odaklanacak. Dizi, bugün Netflix platformunun düzenlemiş olduğu basın toplantısında resmen duyuruldu. Şirket, "Berlin'in karakteri, onu başka bir evrene yerleştirecek en ışıltılı kişiliğe sahip. Dizinin yaratıcıları Esther Martinez Lobato ve Alex Pina, Berlin'i tamamen farklı bir duygusal durumda yeni bir çeteye dahil edecek. Biz bu fikri çok sevdik," açıklamasında bulundu. La Casa de Papel spin-off'u Berlin ile ilgili ilk bilgiler geldi! Berlin konusu itibarıyla sevilen karakterin yeni bir çete grubuna katılmasını anlatacak. Michelle Jenner, elektronik mühendisi olan Keila karakterine can verecek. Tristan Ulloa ise hayırsever bir profesörü canlandıracak. Aynı zamanda dizinin kadrosunda Begona Vargas, Julio Pena Fernandez ve Joel Sanchez gibi tecrübeli yıldızlar da boy gösterecek. Dizinin çekimlerine 3 Ekim'de başlanacak. Çekimler Paris ve Madrid'de gerçekleşecek.