Kenan Işık uyandı mı? Son hali dostları tarafından açıklandı!

74 yaşındaki ünlü oyuncu, sunucu, yazar ve haber spikeri Kenan Işık görkemli kariyeri boyunca pek çok başarılı işe imzasını attı. Milyonlarca insanın...

Kenan Işık uyandı mı? Son hali dostları tarafından açıklandı!
74 yaşındaki ünlü oyuncu, sunucu, yazar ve haber spikeri Kenan Işık görkemli kariyeri boyunca pek çok başarılı işe imzasını attı. Milyonlarca insanın Kim Milyoner Olmak İster yarışması ile tanıdığı tecrübeli isim, aynı zamanda Süper Baba, Kurtuluş, Sıcak Saatler, Cumhuriyet, Dadı, Yeşil Işık, Sayın Bakanım, Belalı Baldız ve Fikrimin İnce Gülü gibi çok sayıda başarılı projede kendine yer buldu. Şimdiye kadar sayısız ödüle layık görülen usta sanatçı; aynı zamanda yazdığı, oynadığı ve yönettiği tiyatro oyunları ile de hiçbir zaman hafızalardan silinmeyen bir isim haline geldi.

Kenan Işık hakkındaki o iddialar yalanlandı!

Kısa bir süre önce ünlü televizyoncu ve oyuncu Kenan Işık hakkında dikkat çekici bazı iddialar ortaya çıkmıştı. Işık'ın tedavisinin iyiye gittiği söylenirken, etrafındaki insanlar ile gözleriyle iletişim kurabildiği söylenmişti. Öte taraftan dik durabildiği belirtilmişti. O iddialar şu şekilde gündeme gelmişti: "Kenan Bey söylenenleri duyuyor, gözleri ile konuşuyor. Fakat tepki veremiyor henüz. Yoğun bir biçimde fizyoterapi ve ergoterapi tedavisi görüyor. Bakışları ile etrafındakileri takip edebiliyor. Artık gözleri ile iletişim kurabiliyor. Tekerlekli sandalyesinde bazen tüm gün oturuyor. Vücudunu artık bütünüyle kendisi tutabiliyor. Dik durabiliyor. Daha önce bunların hiçbirini yapamıyordu." Ancak yukarıda yer alan tüm iddialar Kenan Işık'ın eşi Beril Işık tarafından yalanlandı. Bunların hiçbirinin gerçeği yansıtmadığı belirtilirken, tecrübeli aktörün durumunun ne yazık ki herhangi bir değişiklik içermediği söylendi. Usta sanatçının tedavisinde kayda değer bir ilerleme yaşanmadığı eklendi.

Kenan Işık'ın arkadaşı Ozan Zeybek son durumunu açıkladı

Son olarak Kenan Işık'ın yakın dostu Ozan Zeybek, konu ile ilgili önemli bir açıklama yaparak gündeme geldi. Işık'ın 8 yıldır tedavisinin devam ettiğini dile getiren Zeybek, açıklamalarına şu cümleler ile devam ederek Kenan Işık'ın son hali hakkında bilgi verdi: "Bakımı çok iyi. Kenan Işık'ı nasıl biliyorsanız öyle. Her gün sakal tıraşı yapılıyor. Besin takviyesi alıyor. Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Ama Kenan Işık bıraktığımız gibi! Çok iyi bakılıyor. Böyle hafızalarda kaldığı gibi. Ailesi tarafından oldukça iyi bakılmakta."