Hayat Bilgisi Dizisinin Sevilen İsmi Ümit Erdim İkinci Kez Baba Oldu!

Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı Arif rolüyle gönülleri fetheden Ümit Erdim, ikinci kez baba olmanın tadını çıkardı. Ela, anne ve babası Ümit...

Hayat Bilgisi Dizisinin Sevilen İsmi Ümit Erdim İkinci Kez Baba Oldu!
Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı Arif rolüyle gönülleri fetheden Ümit Erdim, ikinci kez baba olmanın tadını çıkardı. Ela, anne ve babası Ümit ve Seda Erdim'in kollarına tutundu. 2017 yılından beri Seda Erdim ile evli olan Ümit Erdim, tekrar babalık heyecanını yaşadı. Çiftin ikinci çocuğunun adı Ela oldu. Ümit Erdim, sosyal medya hesabından hayranlarına mutluluğunu dile getirdi. Neşeli gününde anne babası ve yakın arkadaşları ona katıldı. 37 yaşındaki oyuncu, sevindirici haberi paylaştıktan sonra sosyal medya hesaplarından şu sözleri yayımladı: "Allah tüm bebeklerimize sağlık ve sıhhat versin. Ela Hanım'a hoş geldin diyoruz."

“Dualarınızı Esirgemeyin”

Seda Erdim, annelik aynası karşısında çektiği fotoğrafı yayınlarken, "Gidiyorum, hayır dualarınızı esirgemeyin" notunu da ekledi. Paylaşımlarıyla kısa sürede hayranlarından büyük ilgi gören çifte tebrik mesajları yağdı. Mutlu haberi, Ümit ve Seda Erdim, kızları Ses ile doğmamış bebeklerinin ultrason görüntüsü ile paylaşmıştı. Erdim yaptığı paylaşımda, "Hazırsanız Ses'in abla olduğu kısma geçiyoruz. Artık 4 kişiyiz." dedi. Ümit Erdim, geçtiğimiz yıllarda verdiği kilolarla adından söz ettirdi. Mide ameliyatı geçiren Erdim, kısa sürede 60 kilo verdi. Öte yandan, bir süredir sinemada aktif olmayan oyuncu, geçen yıl aldığı eğitimin ardından pilot oldu. Bir kullanıcı, eski halinize dönün, böyle bir iş bulamazsınız dedi. Ümit Erdim, "Katılıyorum, zaten bulamadım, o yüzden eski halime dönmeye niyetim yok, üzgünüm" yanıtını verdi. Çok zayıf olduğu için sık sık eleştirilen oyuncu, bir takipçisinin "Daha güçlü olmalısın, Hasta görünüyorsun" yorumuna “Diyelim ki hastalandım. Şu anda ne kadar kedere ve gönül yarasına neden olduğun hakkında bir fikrin var mı? Yüzlerce hastalıkla mücadele eden onca insan varken, bu sözler ağzınızdan bu kadar kolay kaçmasın. Sakin olun lütfen” diyerek yanıt verdi:

Ümit Erdim Kimdir?

Türk tiyatro ve dizi oyuncusu ve pilot Ümit Erdim, 15 Haziran 1985 Kocaeli doğumludur. İlk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra İzmit Atılım Anadolu Lisesi'ni bitirdi. 1998-2003 yılları arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları gençlik kollarında görev yaptı. Burada tanıştığı Caner Özyurtlu ile birlikte İstanbul'a gitti. Özyurtlu ile Moda'da bir acenteye kaydoldular. Bundan sonra kariyerine tiyatrodan çok televizyonda devam etti. Hayat Bilgisi ve Selena gibi televizyon programlarında yer alması, konuk oyuncu olarak başladığı kariyerine usta oyuncu olarak devam etmesini sağladı.