Hakan Özoğuz Açıklama Yaptı! En Son Lenfoma Tedavisi Görüyordu!

Athena'nın gitaristi Hakan Özoğuz’un lenfoma tedavisi gördüğü öğrenildi. Haberin medyada yer alması üzerine Özoğuz sosyal medya hesabından bir açıklama...

Hakan Özoğuz Açıklama Yaptı! En Son Lenfoma Tedavisi Görüyordu!
Athena'nın gitaristi Hakan Özoğuz’un lenfoma tedavisi gördüğü öğrenildi. Haberin medyada yer alması üzerine Özoğuz sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. haberay.com.tr haber merkezimizin edindiği bilgiye göre Athena grubunun gitaristi Gökhan Özoğuz'un kardeşi Hakan Özoğuz'un bir süredir lenfoma ile mücadele ettiği öğrenildi. 45 yaşındaki müzisyen, 11 Ağustos'ta tıbbi tedavi nedeniyle bir süre sahne alamayacağını belirtti. Hakan Özoğuz, haberin ardından sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı.

“Gereken Yapılıyor ve Her Şey Yolunda Gidiyor”

Özoğuz, "Öncelikle bana sağlık dileklerini ileten herkese teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Uzun zamandır göz ardı edilen hastalık tedavi edilmeye başlandığı için gereken yapılıyor ve her şey yolunda gidiyor. Teşekkür ederim" dedi.

Ne Olmuştu?

Athena grubunun gitaristi Gökhan Özoğuz 'un kardeşi Hakan Özoğuz 'un lenfoma hastası olduğu ortaya çıktı. Özoğuz, daha önce açıkladığı hastalığın tedavisine atıfta bulunarak, "Bir sonraki gösterilerin bazılarına katılamayabilirim" dedi. haberay.com.tr haber merkezimizin edindiği bilgiye göre 45 yaşındaki Özoğuz, kısa süre önce tedavi gördü. Özel bir tesiste tedavi gören sanatçının yeni taburcu olduğu öğrenildi. Özoğuz henüz durumu hakkında konuşmadı.

Lenfoma Nedir?

Vücudun savunma hücreleri olan lenfositlerin kanser geliştirerek kontrolsüz genişlemesi lenfoma olarak bilinir. Lenf düğümleri, lenf kanserinin en sık görüldüğü yerlerdir. Vücudun en hayati savunma mekanizmalarından biri lenfatik sistemdir. Binlerce lenf düğümünden oluşan bağışıklık sistemi, enfeksiyonlara ve hastalıklara karşı korunmamızı sağlar. Enfeksiyonlar sırasında lenf düğümleri genişler. Hastalık geçtiğinde eski boyutuna geri döner. Bu tamamen doğal bir mekanizmanın işaretidir. Lenfoma geliştiğinde, bölünür ve çoğalır, sonuç olarak daha fazla anormal hücre üretir. Hodgkin ve Hodgkin olmayan lenfomalar, birincil olarak incelenen iki lenfoma türüdür. Lenfoma türü, her iki hastalığın semptomlarının karşılaştırılabilir olmasına rağmen, muayeneler sırasında tanımlanabilen bir dizi özel hücre tarafından belirlenir. En iyi tedavi yöntemini seçmek için lenfoma tipini belirlemek çok önemlidir.

Hakan Özoğuz Kimdir?

Hakan Özoğuz 11 Ekim 1976'da İstanbul'un Fenerbahçe semtinde doğdu. Aslen Gaziantep’li olduğu bilinmektedir. Babası Ahmet Özoğuz’dur. Açıköğretim Fakültesi'nde okumuştur. Babaları Ahmet Hamdullah Özoğuz 2007 yılında vefat etmiştir. Müzikle uğraşması için en büyük teşviki dedesi sağlamıştır. 2006 yılında 15 yaşında gitar dersleri almaya başlayan Hakan Özoğuz ikiz kardeşi ile dört yıl müzik eğitimi almak üzere Londra'ya taşındı. Athena, futbolseverlerin haykırmaya başladığı "Holigan"ın ardından dördüncü klibini "Tarlaya Ektim Soğan" şarkısına çekmiştir.